«Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα "ανοίξει" προς το τέλος»

17:35 13/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σφιχτές άμυνες περιμένει να δει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

Οι δηλώσεις του στον Arena FM 89,4:

Για την σύγκριση ΠΑΟΚ και Παναθηναικού στα πλέι οφ: «Σύμφωνα με την εικόνα της κανονικής περιόδου θεωρούσα πως ο Παναθηναϊκός

είχε προβάδισμα. Μέσα στην Τούμπα, αλλά και στην Λεωφόρο ήταν καλύτερος. Η εικόνα των μεταξύ τους αγώνων στην κανονική περίοδο έδειξε πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα. Αυτό το πιστοποίησε και στον τελικό του κυπέλλου. Στα πλέι οφ όμως κάθε αγώνας είναι εντελώς διαφορετικός. Ο ΠΑΟΚ έδειξε, παρά την αφαίρεση των τριών βαθμών, πως είναι ανταγωνιστικός και πως μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση από τον Παναθηναϊκό. Τα πλέι οφ είναι μια ποδοσφαιρική ιστορία που γράφεται εκείνη την στιγμή και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ο ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, στα πλέι οφ μου άρεσε πάρα πολύ. Το παιχνίδι που έπαιξε στο Περιστέρι, δεν το είδα, επειδή ταξιδεύαμε εκείνη την ώρα και δεν θέλω να τοποθετηθώ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Εμένα ο ΠΑΟΚ μου άρεσε από την αρχή της χρονιάς. Με τον κ. Στέφενς γέμισε τις πλευρές, έβγαλε υπεραριθμίες και είχε πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη. Ο κ. Γεωργιάδης στηρίζεται πολύ στον Νάτχο και στηρίζεται στην ανάπτυξη του άξονα, χωρίς να είναι αδύναμος και στις πλευρές. Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, έχει τον Αθανασιάδη τον φορ της μια επαφής, είναι χαρισματικός σκόρερ, βάζει όλα τα γκολ με την μια επαφή εάν το έχετε παρατηρήσει. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος θεωρώ πως είναι ένα παιδί αδικημένο από τον λαό του ΠΑΟΚ. Ο Νάτχο, επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ και ο Λάζαρ με τον Κάτσε στο κέντρο κάνουν δουλειά. Ο Στοχ περνούσε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά τώρα τελευταία είναι... φωτιά κι αυτός. Σαφώς η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή με Στοχ και Λίνο. Εμείς βέβαια στην αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ θα δώσουμε βάρος παντού. Είναι όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ δυνατή. Όσον αναφορά στο αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για το πώς περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Κάτι μου λέει πως το παιχνίδι θα "ανοίξει" στα τελευταία λεπτά πάρα πολύ. Μετά το 75' θα δούμε συναρπαστικό παιχνίδι. Οι ομάδες θα ξεκινήσουν σφιχτά με οργανωμένη αμυντική τακτική. Όσο περνάει, όμως, η ώρα θα ανοίξουν οι ομάδες γιατί θέλουν και οι δυο την νίκη και θα δούμε πολλές επιθέσεις εκατέρωθεν».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης: «Αυτό είναι δυσάρεστο θέμα για τον προπονητή του. Έχουμε και εμείς ανάλογο θέμα γιατί ο Σανκαρέ είναι αμφίβολος και έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία ο Γκοϊάν για κάρτες σ' αυτό το παιχνίδι. Μπορεί και οι δύο ομάδες να έχουν άμυνες ανάγκης, ένα στοιχείο που δίνει επιπρόσθετο ενδιαφέρον στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα