Το κοινό μέτωπο κατά της διαφθοράς και η πρώτη νίκη στην Ευελπίδων

10:59 17/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το κοινό μέτωπο ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ κατά της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα σήμερα:"Με αυτούς δεν αρχίζει το πρωτάθλημα! Οι διαδοχικές συναντήσεις Σαββίδη - Αλαφούζου και Μελισσανίδη - Σαββίδη χθες, είχαν επίκεντρο την αποφασιστικότητα των διοικήσεων των τριών από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, να μην συμμετάσχουν

στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν με διοίκηση... Γκιρτζικη στην ΕΠΟ και με την ΚΕΔ του Ζωγράφου. Βλέπουν πως δεν υπάρχει άλλη λύση απέναντι στην επιμονή του γνωστού συστήματος να κρατάει δέσμιο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Επίσης η Ώρα γράφει για τον Κρισάντους που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά φυσικά και για την "πρώτη δικαστική μάχη για την ΑΕΚ. Απορρίφθηκαν σαν απαράδεκτες οι διώξεις για εξύβριση και απειλή στους 10 Ενωσίτες οπαδούς. 500 ΑΕΚτζήδες κατέκλυσαν ειρηνικά την Ευελπίδων".


SPORTDAY

Για το κοινό μέτωπο ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ γράφει και η SD μετά τις συναντήσεις του Σαββίδη με τον Αλαφούζο αρχικά και στην πορεία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με τον Μελισσανίδη".

LIVE SPORT

Το ίδιο και η LS: "Μέτωπο κατά της διαφθοράς", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Επιχείρηση "καθαρό ποδόσφαιρο" από Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο "για να μπει τέλος στην ανομία". Πρωτοβουλία Ιβάν για μία "ισχυρή συμμαχία" υπέρ της νομιμότητας, διαδοχικά ραντεβού με τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟ στην Αθήνα. Κοινή δράση των τριών για "χτύπημα" του παρασκηνίου". Επίσης, η LS τονίζει: "Η πρώτη νίκη. Ήττα του δημάρχου στην Ευελπίδων: κατέπεσαν οι 2 από τις 5 κατηγορίες εις βάρος των οπαδών".


GOAL

Και το Goal έχει πρώτο θέμα τη συνάντηση ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ: "Τέλος με τους υπόδικους". Κοινή γραμμή Σαββίδη, Αλαφούζου και Μελισσανιδη για την εξυγίανση με τρεις άξονες συμφωνίας".
Στα της ΑΕΚ η εφημερίδα γράφει για τον Σουλεϊμανί για το καλοκαίρι: "Ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Μπενφίκα, απομακρύνεται του Σα".

Keywords
Τυχαία Θέματα