Το κασκόλ της ΑΕΚ «τέλειωσε» τον Κυριακίδη για τους Monsters!

23:04 10/6/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως είχατε διαβάσει χθες, ο Ηλίας Κυριακίδης παντρεύτηκε την περασμένη Κυριακή την εκλεκτή της καρδιάς του, με τον γάμο να γίνεται στα Μάλια. Καλεσμένοι στο γάμο ήταν και μέλη του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, οι οποίοι δώρισαν στον πρώην άσο της ΑΕΚ ένα κασκόλ της ομάδας και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, με τον ποδοσφαιριστή να το φοράει.
Το παράδοξο της υπόθεσης; Η συγκεκριμένη κίνηση

του ποδοσφαιριστή εξόργισε τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας (Monsters), οι οποίοι -παρά το γεγονός ότι είχαν στηρίξει ανοιχτά και με σθένος τον Κυριακίδη κατά τη διάρκεια της σεζόν στην κόντρα του με τον χορηγό της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα- αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση και να γνωστοποιήσουν ότι ...διαγράφουν πλέον τον παίκτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όπως έχουμε δημόσια δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, τακτικές, μέθοδοι και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στην ΑΕΛ που θέλουμε και οραματιζόμαστε, πάντα θα κατακρίνονται και θα καταδικάζονται από μας, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που θίγονται απ' αυτές. Γι' αυτό και συνεχίζουμε να πιστεύουμε με την ίδια δύναμη, όσα θίξαμε πρόσφατα στη φετινή χρονιά για την τακτική της διοίκησης στο θέμα Κυριακίδη. Από την άλλη φυσικά, δεν πρόκειται για κανέναν, όπως κι αν λέγεται, να διαπραγματευτούμε το πως αντιλαμβανόμαστε την αφοσίωση και την αγάπη μας για την ΑΕΛ. Γι' αυτόν τον προφανή αδιαπραγμάτευτο λόγο ο Κυριακίδης από το βράδυ της Κυριακής παύει να υπάρχει για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα