Το καψώνι του Φαν Χάαλ στον Σο

10:48 30/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουκ Σο μπορεί να αμείβεται με 120.000 λίρες την εβδομάδα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Λουίς Φαν Χάαλ να τον στείλει να προπονείται μόνος του καθώς θεωρεί πως δεν είναι σε φόρμα.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Είμαι ένας προπονητής που βλέπει πάντα την ατομική ικανότητα και τι είναι αυτό που χρειάζονται οι παίκτες. Ο Λουκ πρέπει να είναι σε φόρμα και αυτή τη στιγμή δεν είναι, έτσι, δεν μπορεί να προπονηθεί όπως θέλω. Αυτός πρέπει να προπονηθεί ατομικά".
Από την πλευρά του ο 19χρονος Άγγλος

ακραίος μπακ δήλωσε: "Είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Παίζοντας σε αυτή τη διάταξη, πρέπει να είσαι σε εξαιρετικά καλή φόρμα. Εγώ νιώθω έτοιμος, όχι όμως σε τόσο υψηλό βαθμό. Ξέρω ότι πρέπει να προετοιμαστώ καλύτερα για να έχω περισσότερα τρεξίματα.
Ερχόμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πίστευα ότι θα ήταν πιο δύσκολο για εμένα, όμως έκανα λάθος. Νόμιζα ότι θα ήταν το ίδιο, όμως η Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οπότε αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα