Το καλύτερο αφεντικό του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

00:06 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Κανονικά θα έμοιαζε με ανέκδοτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ένας επιχειρηματίας στη Μεγάλη Βρετανία ξόδεψε 380.000 ευρώ για να πάει διακοπές τους εργαζόμενούς του!

Η εταιρεία Creditsafe κλείνει 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ο ιδιοκτήτης της, Κάτο Σίβερσεν αποφάσισε να ανταμείψει και τους 500 εργαζόμενους της εταιρείας του με ένα τετραήμερο ταξιδάκι στη Μαγιόρκα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Το ανέλπιστο δώρο έγινε φυσικά δεκτό από τους εργαζόμενους με μεγάλη χαρά και όπως λένε ήδη «ξεσκονίζουν»

τα ισπανικά τους, ενώ επιτέλους θα μαυρίσουν καθώς το φετινό καλοκαίρι στην Αγγλία, θυμίζει μάλλον φθινόπωρο!

Οι εργαζόμενοι θα μείνουν σε ένα θέρετρο στην Αλκουδία, όπου θα κάνουν πολλές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά και ενός διαγωνισμού τραγουδιού. Μάλιστα ένα κλαμπ είναι κλεισμένο μόνο γι' αυτούς, όπου ο ίδιος ο Σίβερσεν θα αναλάβει χρέη DJ!

Ο 46χρονος Σίβερσεν από τη Νορβηγία δηλώνει: «Αξίζει και το τελευταίο ευρώ γιατί οι εργαζόμενοι δημιούργησαν την εταιρεία. Οι εργαζόμενοί μου είναι εξαιρετικοί και δίνουν το 110% των ικανοτήτων τους. Ένα ηλιόλουστο διάλειμμα θα είναι ένα εξαιρετικό βραβείο για τις προσπάθειές τους. Όλοι το περιμένουμε με αγωνία, ειδικά εγώ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα