Το ΗΒΟ ανακοίνωσε τους πρωταγωνιστές του νέου True Detective!(ΦΩΤΟ)

21:44 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από πολύ καιρό συζητήσεων και φημών για το ποιος θα πρωταγωνιστεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς True Detective, το κανάλι HBO ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι δύο άντρες που θα πρωταγωνιστούν στη σειρά.

Έτσι, στη σειρά θα δούμε τον Κόλιν Φάρελ και τον Βινς Βον. Ωστόσο άγνωστο παραμένει ποια θα είναι τελικά η γυναίκα και ο ένας ακόμα άντρας που θα συμπληρώσει την πρωταγωνιστική αστυνομική τριάδα. Κι αυτό γιατί ο Βινς Βον δε θα υποδύεται κάποιον ντεντέκτιβ, αλλά έναν εγκληματια που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Το

δελτίο τύπου του καναλιού μας ενημερώνει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τέλος του φθινοπώρου στην Καλιφόρνια, ενώ όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές του νέου χρόνου. Η σειρά θα διαρκέσει οχτώ επεισόδια. Όσον αφορά την ιστορία αναφέρεται ότι τρεις ντετέκτιβ και ένας «επαγγελματίας» εγκληματίας πρέπει να ξετυλίξουν ένα κουβάρι συνωμοσιών μετά την αποκάλυψη μιας δολοφονίας.

Ο Κόλιν Φάρελ θα υποδυθεί τον συμβιβασμένο ντεντέκτιβ Ρέι Βελκόρο, ο οποίος διχάζεται μεταξύ της υψηλής θέσης του σε ένα διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα και τον αρχηγό της μαφίας στον οποίο ανήκει.

Από την άλλη, ο Βινς Βον θα υποδυθεί τον Φρανκ Σέμιον, έναν εγκληματία καριέρας ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την «αυτοκρατορία» του, όταν η νόμιμη επιχείρησή του απειλείται από την δολοφονία του συνέταιρού του.

Τα δύο πρώτα επεισόδια θα τα σκηνοθετήσει ο Τζάστιν Λιν, σκηνοθέτης των Fast and the Furious.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο μέρες ο Κόλιν Φάρελ είχε αποκαλύψει τη συμμετοχή του στη σειρά, ωστόσο τώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση. Το όνομά του άλλωστε ακουγόταν εδώ και καιρό. Από την άλλη, αυτό του Βινς Βον μάλλον αιφνιδιάζει καθώς τον έχουμε συνηθίσει κυρίως σε ρομαντικές κωμωδίες. Αυτό όμως ίσως αποτελεί μια πρόκληση καθώς η συγκεκριμένη σειρά άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε και τον Μάθιου Μακόναχι, μετά την εκπληκτική του ερμηνεία στην πρώτη σεζόν της σειράς...

Keywords
Τυχαία Θέματα