Το γράμμα των οπαδών στον Ρονάλντο (VIDEO)

08:20 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως μετά το 5-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, οι οπαδοί της Ρεάλ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο με την ομοσπονδία των Fan Club της ομάδας να στέλνει ανοικτή επιστολή συμπαράστασης στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Η επιστολή προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο:
"Στον αγαπημένο μας Κριστιάνο Ρονάλντο,
Το προηγούμενο Σάββατο, ήσουν σίγουρος ότι άκουσες στο γήπεδο του Μπερναμπέου, από όπου

μας έδωσες δύναμη, περηφάνια, ελπίδα και πολλά γκολ, κάποια σφυρίγματα.
Από όλους μας στην ομοσπονδία των Fan Club της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:
1. Αντιπροσωπεύεις για εμάς όλες τις αξίες της Ρεάλ: Προσπάθεια, σκληρή δουλειά, θυσία και αφοσίωση.
2. Ήμασταν και θα είμαστε και πάντα θα είμαστε χωρίς όρους στο πλευρό σου, γνωρίζοντας την εξωπραγματική αξία που δίνεις στην ομάδα και στον σύλλογο.
3. Πιθανότατα, κάποιος ήθελε να εκμεταλλευτεί όλο τον θόρυβο το Σάββατο για να προσπαθήσει να δημιουργήσει ρήξη ανάμεσα σε εσένα και στην επιρροή και στον θαυμασμό που έχουν οι φίλαθλοι της Ρεάλ για εσένα.
4. Χωρίς καμία αμφιβολία το πάθος που νιώθουμε για την ομάδα μας, ίσως οδηγεί μερικούς από εμάς να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας με έναν τρόπο που όσοι δεν είναι με το μέρος της Ρεάλ, δεν κατάλαβαν σωστά. Η κίνηση μας να γράψουμε το γράμμα είναι για να μην παρερμηνεύσεις το πάθος που νιώθουμε για έναν άνθρωπο των σπορ και μέλος της οικογένειας μας, που το λιγότερο που είμαστε για εκείνον είναι περήφανοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα