Το γκάζι που πατάει ο Ντέμης και το ΣτΕ

09:26 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το θέμα που προέκυψε με το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα προβάλλει η εφημερίδα: "Νέο μπλόκο από ΣτΕ" τονίζει στο ρεπορτάζ της Ένωσης το GOAL σήμερα και προσθέτει: "Δεν εγκρίθηκε ξανά η πολεοδομική μελέτη για επέκταση του προπονητικού του Στάτα, απογοητευμένος ο Νοτιάς, κίνδυνος για ντόμινο εξελίξεων".

SPORTDAY

Έχοντας ως τίτλο: "Πατάει γκάζι ο Ντέμης", η εφημερίδα γράφει:

"Θετικά τα μηνύματα για τις χορηγίες που κλείνει ο Ντέμης, ο οποίος επικεντρώνεται τώρα στην ανεύρεση βασικού χρηματοδότη". Πιο χαρακτηριστικά, η SD τονίζει στο ρεπορτάζ της: "Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» φέρεται να έχει προχωρήσει σε κάποιες εμπορικές συμφωνίες με χορηγούς που θα φέρουν χρήματα στα άδεια ταμεία του συλλόγου, ωστόσο αυτά δεν αρκούν και συνεχίζει τις επαφές. Τόσο για νέες εμπορικές συμφωνίες, όσο και-κυρίως-για την εξασφάλιση βασικού χρηματοδότη.
Η γενική συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης δεν είναι δεσμευτική για τον Ντέμη Νικολαΐδη και αν δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του, δεν πρόκειται να παραστεί σε αυτή επιδιώκοντας ορισμό διοίκησης της επιλογής του. Άλλωστε το πιθανότερο είναι να υπάρξει αναβολή στην προσεχή γενική συνέλευση ελλείψει βιώσιμης πρότασης από τους νυν μετόχους και η επόμενη να οριστεί για τις 9 Μαΐου, μετά τις εκλογές, όταν και η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιδιώξει νέα ρύθμιση για τα χρέη".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τις όποιες σκέψεις, έχει ο Ντέμης Νικολαϊδης, για την ΑΕΚ του 2013 προσπαθεί να αναλύσει η εφημερίδα γράφοντας χαρακτηριστικά: "Θέλει ομάδα που θα είναι βιώσιμη οικονομικά, αλλά να κάνει και... γκελ στον κόσμο. Σε καίριο πόστο μέσα στην ομάδα ο "Λύμπε". Άμεση αξιοποίηση του Δέλλα με θέση δίπλα στον προπονητή, για... αρχή. Θέλει επιστροφή του Χιώτη για να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση. Ο Μανωλάς περιμένει τις εξελίξεις και ξέρει ότι η παραμονή του είναι "κλειδί" για το σχέδιο της επόμενης μέρας. Θα επιχειρήσει να διορθώσει το λάθος του Φερέρ, με επιστροφή Μόρα. Στα σκαριά προσπάθεια να μείνει ο Βάργκας που θεωρείται απαραίτητος".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για τις επαφές του Νικολαϊδη γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας: "Εφοπλιστής ο... συμπαίκτης του Ντέμη! Το όνομά του θα κάνει... πάταγο! Ο Νικολαϊδης έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για το μπάτζετ της νέας σεζόν και τώρα προσπαθεί να βρει ρευστό για τις τρέχουσες ανάγκες της ΠΑΕ, που αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ. Ικανοποίηση Ντέμη για τη στήριξη των "πολλών" προχθές στο ΟΑΚΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα