Το γήπεδο, τα εκατομμύρια και ο Τίγρης

09:49 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Δημήτρη Μελισσανίδη η εφημερίδα έδωσε το λόγο σε παλαιότερες ποδοσφαιρικές μορφές της ΑΕΚ να μιλήσουν για τον Τίγρη: "Τίγρης σημαίνει επιτυχία και θα κάνει όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στην ΑΕΚ που θα φτιάξει!", γράφει η εφημερίδα

χαρακτηριστικά.

SPORTDAY

Με το θέμα του γηπέδου ασχολείται η SD η οποία κάνει λόγο για "πυρετό" στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
"Αποκλειστικά σε ρυθμούς Νέας Φιλαδέλφειας κινούνται στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δουλεύουν αδιάκοπα το τελευταίο διάστημα με σκοπό να είναι όλα στην εντέλεια ενόψει της παρουσίας του νέου «σπιτιού» στις 6 Νοεμβρίου.

Το τελευταίο «μέτωπο» που έχει ανοίξει είναι αυτό που αφορά τη συγκοινωνιακή μελέτη του γηπέδου. Την Παρασκευή μάλιστα ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας που αναλάβει το έργο συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών-υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να βάλουν στην τελική ευθεία τα σχέδια. Το θέμα έχει μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ αφού εκεί στηρίζεται και η εκταμίευση των 20εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειρίζεται προσωπικά τις εκκρεμότητες που απομένουν για την εκδήλωση της παρουσίασης. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» περιμένει μέχρι την Δευτέρα τις τελικές απαντήσεις των προσκεκλημένων, προκειμένου να βάλει τις τελευταίες του «πινελιές» στην μεγάλη μέρα της ομάδας".

LIVE SPORT

Για την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να βάλει 11 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ, αναφέρεται σήμερα στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα, γράφοντας: "Γεμίζει ο... κουμπαράς για τη γηπεδάρα της ΑΕΚ. "Κλειδώνει" στα 3 εκατ. ο Πόλυς, σημαντικά ποσά και από Σάλλα, Αγγελόπουλο. 450 εργαζόμενοι θα απασχοληθούν στο εργοτάξιο. Προτεραιότητα για πρόσληψη σε ανέργους και κατοίκους Ν. Φιλαδέλφειας".

GOAL

Με το γήπεδο ασχολείται και το Goal, το οποίο γράφει: " Το αγωνιστικό μέρος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στην προσεχή παρουσίαση των πλάνων του νέου γηπέδου στις 6 Νοεμβρίου.

Δηλαδή, την επόμενη Τετάρτη. Η εβδομάδα που έρχεται θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εργασιών, προκειμένου τα πάντα να είναι στην εντέλεια και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Την προσεχή Τετάρτη, μάλιστα, είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνέλευση της Δικέφαλος ΑΕ, της εταιρείας που έχει αναλάβει να χτίσει το νέο «σπίτι» της Ενωσης. Η διαδικασία ολοκλήρωσης των μελετών βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, ενώ κλείνει σιγά σιγά και η τρύπα που αφορά το οικονομικό σκέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου τα 2/3 του συνολικού ποσού που θα απαιτηθεί για την κατασκευή του έργου έχει σχεδόν συγκεντρωθεί. Γύρω στα 20 με 22 εκατ. ευρώ εχουν καλυφθεί από την πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ αναμένονται και τα χρήματα (αντίστοιχο ποσό) από την Περιφέρεια Αττικής".

Keywords
Τυχαία Θέματα