Το έγγραφο με τις θέσεις του Ντέμη

20:12 22/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο μόλις ολοκληρώθηκε στο Μαρούσι και στα γραφεία της «Group Eleven». Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Ντέμης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ συζήτησαν για την οριακή κατάσταση της ΑΕΚ και για το γεγονός ότι τελικά ο Νικολαΐδης δεν κατάφερε να βρει μια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ που να εγγυάται το μέλλον της ομάδας και της εταιρίας.

Ο Ντέμης θα στείλει (απόψε ή αύριο νωρίς το πρωί) στον Δημητρέλο ένα έγγραφο που

περιλαμβάνει τις θέσεις του Νικολαΐδη για το μέλλον της ΑΕΚ και τους λόγους που τελικά η προσπάθεια του για μια βιώσιμη λύση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος λόγω της δύσκολης εποχής στην Ελλάδα με το θολό πολιτικό τοπίο που κρατά «δέσμια» και την οικονομία και κάνει αρκετά επιφυλακτικούς τους υποψήφιους επενδυτές.

Το έγγραφο αυτό θα διαβαστεί αύριο το πρωί στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, προς όλους τους μετόχους που θα παραστούν. Έτσι, θα ενημερωθούν άπαντες στην ΑΕΚ για τις θέσεις, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του Ντέμη που προσπάθησε να βρει λύση για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όμως δεν τα κατάφερε. Και πλέον η ευθύνη για την σωτηρία της Ένωσης «βαραίνει» αποκλειστικά τον Νίκο Νοτιά και τους Supporters. Τους μεγαλομετόχους της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα