Το «ευχαριστώ» του Ρεντζιά

16:52 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής, Ευθύμης Ρεντζιάς ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στις όμορφες εικόνες που μεταδόθηκαν από το κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων και φυσικά έδωσε συγχαρητήρια στην εθνική ανδρών για τις νίκες και την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Euro 2013.

«Με την ολοκλήρωση των αγώνων βόλεϊ στα Τρίκαλα, θα ήθελα καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα για τις εμφανίσεις της και

να της ευχηθώ καλή επιτυχία στους επόμενους καθοριστικούς αγώνες της στη Φινλανδία. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες για το υψηλό επιπέδου βόλεϊ που μας προσέφεραν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, την ηγεσία της ΕΟΠΕ, για την εμπιστοσύνη που για μια ακόμη φορά έδειξε προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τους φορείς της πόλης και για την άψογη συνεργασία μας.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνέβαλλαν για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων. Το Δήμο Τρικκαίων, τους υπαλλήλους του Δημοτικού Κλειστού, τα σωματεία πετοσφαίρισης Ασκληπιός και Φιλαθλητικός Μεγάλων Καλυβίων για τη βοήθειά τους, όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τους ξενοδόχους, τους επαγγελματίες της εστίασης, τους εμπόρους της πόλης, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τη διοργάνωση, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, το ΕΚΑΒ και το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για τις υπηρεσίες τους, το ΚΤΕΛ Τρικάλων για τις μετακινήσεις, όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν τη διοργάνωση, τη ΣΜΥ για τη δυναμική συμπαράσταση στην Εθνική και πάνω από όλα τους υπέροχους φιλάθλους που κατέκλυσαν το τριήμερο το Δημοτικό Κλειστό και συμπαραστάθηκαν στην Εθνική με ασίγαστο πάθος και παλμό.

Η Θεσσαλία και τα Τρίκαλα που εξελίσσονται πλέον στο νέο σπίτι της Εθνικής βόλεϊ απέδειξαν για ακόμη μία φορά, ότι μπορούν να φιλοξενούν σημαντικές και απόλυτα επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμα περισσότερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα