Το e-mail των διαιτητών για την αποχή

13:54 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην ημέρα οι διαιτητές θα αποφασίσουν αν θα δηλώσουν ομαδικό κώλυμα από τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής της Super League, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως έξι συνάδελφοί τους έχουν κληθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".
Οι διαιτητές θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο ποινικοποιείται το λάθος και τη Τετάρτη εστάλη σε όλους, διαιτητές και βοηθούς, το e-mail με θέμα την απόφαση για αποχή.

Αναλυτικά το e-mail:
"ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ-ΕΠΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ EMAIL ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ".

Keywords
Τυχαία Θέματα