Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δικέφαλος 1924!

20:18 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Aegean, κατά τη διάρκεια της οποίας επισημοποιήθηκε η διοικητική σύνθεση της Δικέφαλος 1924, εταιρίας που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Πέτρος Παππάς, ο Γιώργος Δαλακούρας, ο Διονύσης Γιαννακόπουλος (πρώην

αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου) και ο Παρασκευάς Κοσμίδης (καθηγητής ιατρικής). Την θέση του γενικού διευθυντή θα έχει ο Νίκος Στράτος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε και στα μέλη του ΔΣ (όπως είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα και στα ιδρυτικά στελέχη της Δικέφαλος 1924) τα προσχέδια του νέου γηπέδου, το οποίο -όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365- είναι επηρεασμένο εξωτερικά από την βυζαντινή αρχιτεκτονική και τα Τείχη της Πόλης.
Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. και ακολούθως συνεδρίασε όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος : Γιώργος Δαλακούρας - εφοπλιστής
Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Μελισσανίδης - επιχειρηματίας
Μέλη : Πέτρος Παππάς - εφοπλιστής
Διονύσης Γιαννακόπουλος - πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
Δρ. Πάρις Κοσμίδης - Παθολόγος - Ογκολόγος
Γενικός Διευθυντής της εταιρίας ορίστηκε ο κ. Νίκος Στράτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα