Το δημοσίευμα της Live Sport για το ΦΕΚ

10:52 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

"Ποιος είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ; Ποιος υπογράφει το τελευταίο 4μηνο στις οικονομικές συναλλαγές της εταιρίας; Μα, ο Αντρέας Δημητρέλος, θα απαντήσετε όλοι. Νομίζετε! Στην ΑΕΚ η κοροϊδία πάει σύννεφο και τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη των οπαδών του ιστορικού και καταταλαιπωρημένου συλλόγου δεν έχουν προηγούμενο.
Η "LIVE SPORT" αποκαλύπτει σήμερα ότι πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, τυπικά και ουσιαστικά, παραμένει ο Σταύρος Αδαμίδης! Και ότι η παραίτησή

του από την προεδρία της ΠΑΕ στην έκτακτη γενική συνέλευση της 3/2/2012 επί της ουσίας ήταν περισσότερο εικονική. Ο Αδαμίδης συνεχίζει απ' έξω να ελέγχει όλο το διοικητικό κομμάτι και να δεσμεύει την εταιρεία αποκλειστικά ο ίδιος με την υπογραφή του, διότι:
*Εδώ και σχεδόν 5 μήνες η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει στείλει στο Φ.Ε.Κ. το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 3/2/2012, σύμφωνα με το οποίο εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και στο οποίο (μετά τη συγκρότηση σε σώμα) νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Αντρέας Δημητρέλος.
*Εάν ελέγξει κάποιος το Φ.Ε.Κ. θα διαπιστώσει ότι το τελευταίο πρακτικό Γ.Σ. (3/12/2010) που κατατέθηκε είναι αυτό της 23ης Δεκεμβρίου 2010. Από το οποίο προκύπτει ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας είναι ο Σταύρος Αδαμίδης, α' αντιπρόεδρος ο Νίκος Νοτιάς, β' αντιπρόεδρος ο Χάρης Κοσμάτος, γ' αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης, δ' αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Καψής και μέλη οι Μάκης Κασνακίδης, Δημήτρης Χατζηχρήστος.
*Τους τελευταίους 5 μήνες η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποστείλει κανονικά και έχουν δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ. όλες τις προσκλήσεις για γενική συνέλευση (10/2, 20/3, 30/3, 17/4 και η πιο πρόσφατη 13/6/2012).
Κι εδώ τίθεται το ερώτημα: Γιατί άραγε δεν έστειλε στο Φ.Ε.Κ.και το πρακτικό της γ.σ. της 3ης Φεβρουαρίου από την οποία προέκυψε η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία και η εκλογή νέου Δ.Σ..;
Απάντηση σ' αυτό οφείλει να δώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ασφαλώς και δεν μπορεί να επικαλεστεί αβλεψία ή ανθρώπινο λάθος. Η "LIVE SPORT" είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Ή τι δεν έκαναν.
Στο σημείο αυτό προκύπτουν και παράπλευρα ερωτήματα μείζονος σημασίας, για τα οποία οφείλονται απαντήσεις στον λαό της ΑΕΚ. Επί παραδείγματι:
-Ποιος υπογράφει για την ΠΑΕ ΑΕΚ από τις 3 Φεβρουαρίου 2012;
-Ποιος είχε τον έλεγχο και την τελική ευθύνη με υπογραφή στη διαχείριση της ΠΑΕ το τελευταίο 5μηνο;
-Ποιος κινεί τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ και ποιος υπογράφει επιταγές; (Ως γνωστόν όταν δηλώνεις πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρίας, για να κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή με την τράπεζα, θα πρέπει προηγουμένως να πιστοποιήσεις - και με Φ.Ε.Κ. - ότι πράγματι είσαι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας)
-Όταν ορίζεται ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (δηλαδή ο Σταύρος Αδαμίδης με βάση το Φ.Ε.Κ. Της 23/12/2010) θα πρέπει "να υπογράφει οιοδήποτε απαιτούμενο έγγραφο και να προβαίνει σε οιαδήποτε απαιτούμενη ενέργ
Keywords
Τυχαία Θέματα