Το… come back του Αραβίδη

11:32 12/2/2015 - Πηγή: AEK365

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Χρήστος Αραβίδης έψαχνε τα γκολ που θα τον κάνουν να μπει... φουριόζος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Με εξαίρεση το ματς με τη Νίκη Βόλου, ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν τα κατάφερνε. Η τύχη, που χρειάζεται κάθε επιθετικός, του είχε γυρίσει την πλάτη. Την 1η αγωνιστική η Ένωση πηγαίνει στο Αίγιο και ο 27χρονος πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Η ψυχολογία ανεβαίνει στα ύψη.

Για λίγο όμως, αφού λίγο πριν την λήξη του ματς, ο διαιτητής Βαγγέλης Γρατσάνης τον αποβάλει αδικαιολόγητα. Η απουσία του από το επόμενο ματς τον βγάζει πάλι εκτός ρυθμού. Ο Αραβίδης το παλεύει πολύ, όμως η δυστοκία καλά κρατεί. Μέχρι την ώρα που όλα θα γυρίσουν... τούμπα.

Η χρονιά αλλάζει και το 2015 αποδεικνύεται το πιο... πολύτιμο έτος -αν και πολύ νωρίς ακόμα- στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πρώτο ματς με Ατρόμητο και ο Χρήστος Αραβίδης ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είναι το δεύτερο γκολ του στη σεζόν, που σηματοδοτεί την μεγάλη του αντεπίθεση.

Εν συνεχεία ακολουθούν τα τέρματά του απέναντι σε Καλλιθέα (1), Άλιμο (1), Παναιγιάλειο (3), Χανιά (1) για το πρωτάθλημα και Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ (1) και χθες με τον Ολυμπιακό. Μοναδικά παιχνίδια, από τα τελευταία 9 που δεν σκόραρε ο Αραβίδης, ήταν αυτά απέναντι σε Απόλλωνα στη Ριζούπολη και Κέρκυρα, στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον, έχει σκοράρει 9 γκολ, στα τελευταία 9 παιχνίδια της ΑΕΚ, μέσα στο 2015 και με το τέρμα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχει φτάσει ήδη στα 10, όντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Ένωσης, αφήνοντας πίσω τους Μάνταλο και Μπρέσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα