Το χάντμπολ στην τελετή της ΕΟΕ

22:03 8/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αθλητές και αθλήτριες του χάντμπολ πήραν μέρος στην εκδήλωση για τις 100 ημέρες μέχρι την έναρξη των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που έγινε στο ιστορικό Παναθηναϊκο σταδιο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γιόρτασε με μια ξεχωριστή τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το ορόσημο των 100 ημερών μέχρι την έναρξη των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μπακού 2015» που θα γίνουν στις 12-28 Ιουνίου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Στην τελετή (έπαρση σημαίας και παρέλαση) πήραν μέρος και μαθητές-τριες της Β΄θμιας εκπαίδευσης που συγχρόνως

είναι αθλητές- τριες του χάντμπολ, κάτι που αποτέλεσε τιμή για το άθλημα της χειροσφαίρισης.
Παρόντες ήταν η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΑΠ κα Κυριακή Μπακουλοπούλου και ο Συντονιστής Ανάπτυξης της ΕΑΠ κ. Παναγιώτης Ιατρούδης.

«Σήκωσαν ψηλά τη σημαία»
Η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΑΠ κα Κυριακή Μπακουλοπούλου τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια και είναι μεγάλη τιμή για τους μαθητές- αθλητές και μαθήτριες- αθλήτριες του χάντμπολ οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή την ξεχωριστή τελετή και έκαναν την Ελλάδα για μια ακόμη φορά υπερήφανη για το ήθος και το αθλητικό ιδεώδες.
Οι αθλητές μας σήκωσαν ψηλά την Ελληνική σημαία και με την άψογη παρουσία τους κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα για την Ελληνική Χειροσφαίριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα