«Το αγγούρι είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο» (VIDEO)

14:37 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πρωινή εκπομπή ήταν σήμερα καλεσμένη η βουλευτίνα του Κ.Κ.Ε., Λιάνα Κανέλλη και για άλλη μια φορά "έκλεψε" την παράσταση παραδίδοντας μαθήματα για την σωστή κλίση των λέξεων.

Η Λιάνα Κανέλλη ρώτησε τον παρουσιαστή όταν εκείνος έκανε αναφορά στην Τρόικα: " Γιατί δεν κλίνετε τη λέξη Τρόικα; Γιατί λέτε της Τρόικα

και όχι της Τρόικας; Μην την κρατάτε σαν κάτι ιερό. Όταν αναφέρεστε στο Λονδίνο, λέτε του London; Όχι, λέτε του Λονδίνου. Όταν μιλάτε για το Παρίσι, λέτε του Paris; Του Παρισιού λέτε. Λοιπόν, γιατί δεν κλείνουμε την Τρόικα;". Η βουλευτίνα του Κ.Κ.Ε. απάντησε και στην απορία του παρουσιαστή ο οποίος αναρωτήθηκε πώς κλίνεται η λέξη "αγγούρι" με την Λιάνα Κανέλλη να απαντά: "Το αγγούρι ΔΕΝ κλίνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση".

Μάλιστα, με αφορμή τη περιβόητη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και για το πολυσέλιδο κείμενο της τρόικας είπε: "Θα μας το στείλουν με περιστέρι, με μαύρα κοράκια;" αναρωτήθηκε και σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, είπε "Αυτές τις π*π*ρες ακούμε τόσες μέρες... τέλος πάντων".

Keywords
Τυχαία Θέματα