Το... αγκάθι της εθνικής, ο Ανρί και η Άρσεναλ

11:03 13/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το μοναδικό θέμα που έκανε τον Κρισάντους να συννεφιάζει ήταν η εθνική ομάδα και το πως σταμάτησε να είναι μέλος της. Αν και δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες ήταν φανερό πως νιώθει αδικημένος. Πάντως τόνισε πως θα δουλέψει και ίσως να φορέσει και πάλι το εθνόσημο. Επιπλέον μίλησε για τα είδωλα του αλλά και την ομάδα που θαύμαζε.

-Όταν ήσουν μικρός σε ποιον παίκτη ήθελες να μοιάσεις; Ποιον θαύμαζες;

"Το είδωλο μου ήταν πάντα ο Τιερί Ανρί. Έχω δει τα πάντα από τον Ανρί.

Πάντα τον παρακολουθούσα. Έβλεπα τα τελειώματα του και την πρώτη του επαφή. Η πρώτη του επαφή είναι τέλεια. Ο Ανρί λέει πως πάντα πρέπει να προσπαθούμε. Αν μπει μέσα είναι εκπληκτικά, αν δεν μπει συνεχίζεις να προσπαθείς!".

-Ξεχώρισες το 2007 με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας αλλά μετά υπήρξαν προβλήματα. Είχες πάρει τον τίτλο του "νέου Γεκινί" όμως φαίνεται πως η πορεία σου σταμάτησε ξαφνικά στην εθνική. Όλη αυτή τη εξαιρετική φουρνιά δεν προχώρησε ούτε εσύ είχες εμπλοκή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Δεν ξέρω για αυτό, δεν θυμάμαι..."

-Υποστηρίζεις κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα;

"Ναι όταν ήμουν μικρός ήμουν οπαδός της Άρσεναλ. Αγάπησα την ομάδα τη χρονιά της αήττητης σεζόν".

-Μήπως είχες και κάποιο τηλεφώνημα από τον Βενγκέρ όταν έπαιζες στις μικρές εθνικές της Νιγηρίας;

"Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι... (γέλια)".

-Θα ήθελες να παίξεις και πάλι στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας; Είναι ένας από τους στόχους σου;

"Στην εθνική... Όπως είπα, προς το παρόν θέλω να συγκεντρωθώ στο να βελτιώσω το παιχνίδι. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Την τελευταία φορά που ήμουν με την εθνική ήταν πριν από τρία χρόνια σε ματς με την Γκάνα για τα προκριματικά της Ολυμπιάδας. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να παίξω γιατί προσβλήθηκα από έναν ιό και ήμουν άρρωστος. Αυτή ήταν η τελευταία πρόσκληση. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ και να ανακαλύψω και πάλι τον εαυτό μου. Μετά θα δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα