Το Twin Peaks επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια!

20:15 6/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η θρυλική σειρά του Ντέιβιντ Λιντς, Twin Peaks, επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια! Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Λιντς και ο έτερος δημιουργός της σειράς, Μαρκ Φροστ, μέσω Twitter τρελαίνοντας τους φαν της σειράς!

Εδώ και καιρό υπήρχε η φήμη (και η ελπίδα) για την επιστροφή της σειράς ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2016 και θα διαρκέσει εννέα επεισόδια και θα προβληθεί από το Showtime.

Δεν πρόκειται για κάποιο ριμέικ ή πρίκουελ της σειράς, αλλά η ιστορία θα συνεχίσει από κει που μας είχε αφήσει η τελευταία σεζόν και θα μας μεταφέρει στο τώρα με το κενό των 25 χρόνων να παίζει ωστόσο ρόλο.

Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιοι από τους ηθοποιούς θα επιστρέψουν. Ο Λιντς και ο Φροστ προς το παρόν γράφουν το σενάριο.

Η σειρά ξεκίνησε το 1990 και διήρκησε για δύο σεζόν έως το 1991, αλλά κόπηκε εσπευσμένα. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το λίγο καιρό που παίχτηκε κατάφερε να έχει πάρα πολλούς φαν που αυξάνονται έως και σήμερα. Η σειρά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και επηρέασε πολλούς μεταγενέστερους δημιουργούς με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται μια από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών.

Μάλιστα, επειδή κόπηκε από το κανάλι νωρίς και ο Λιντς είχε αφήσει πολλά πράγματα ανολοκλήρωτα προσπάθησε να τα πει μέσα από μια ταινία που κυκλοφόρησε στη συνέχεια εν είδει πρίκουελ της σειράς.

Μάλιστα για τους γνώστες της σειράς να υπενθυμισουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1989 η Λόρα Πάλμερ είχε εμφανιστεί στον ντετέκτιβ Κούπερ του είχε πει: «Θα σε δω ξανά σε 25 χρόνια». Φαίνεται ότι ο Ντέιβιντ Λιντς ξέρει να περιμένει...

Αν δεν έχετε δει τη σειρά προλαβαίνετε έως το 2016...

Keywords
Τυχαία Θέματα