Η Βόλφσμπουργκ έχει το «φονιά» της

18:39 22/2/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: VOLKSWAGEN ARENA
Στο -8 από τη πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε η Βόλφσμπουργκ που κέρδισε 2-1 τη Χέρτα Βερολίνου έχοντας για πρωταγωνιστή, σε ακόμα ένα παιχνίδι, τον Μπας Ντοστ.
Ο Ολλανδός στράικερ πέτυχε και τα δύο γκολ των "λύκων", έτσι μετράει 3 σερί ματς με 2 γκολ

ή περισσότερα στο καθένα.
Μόλις στο 10ο λεπτό έκανε το 1-0 αλλά με τη συμπλήρωση 30 λεπτών η Χέρτα έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά-ψαράκι του Σίμπερ.
Τη λύση έδωσε και πάλι ο Μπας Ντοστ που στο 74ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Υπενθυμίζεται πως ο Μπας Ντοστ πέτυχε 4 με την Λεβερκούζεν και δύο με την Σπόρτινγκ για το Europa League, έχει 4 σερί ματς που σκοράρει (9 γκολ σε αυτά τα 4 ματς), ενώ στα τελευταία 7 ματς έχει 12 γκολ!

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Γιούνγκ (46' Άρνολντ), Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Λουίζ Γκουστάβο, Τρας, Βιεϊρίνια (77' Καλιγκιούρι), Σούρλε, Ντε Μπράινε, Ντοστ (90' Μπέντνερ)
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Πέκαρικ, Χέγκελερ, Μπρουκς, Σουλζ, Σκιέλμπρεντ, Λούστενμπεργκερ,Ντζενγκ (73' Μπέερενς), Σίμπερ, Στόκερ (77' Ρόνι), Καλού

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: IMTECH ARENA

Τη προηγούμενη αγωνιστική, η Γκλάντμπαχ, κόντρα στη Κολωνία, πήρε τη νίκη με γκολ του Σάκα στις καθυστερήσεις και σήμερα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Αμβούργο σκοράροντας και πάλι μετά το 90' για το τελικό 1-1.
Η ομάδα του Φαβρ ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο πέμπτο λεπτό είχε δοκάρι με τον Χέρμαν. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου νέα καλή στιγμή για τη Γκλάντμπαχ όταν ο Τραορέ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία.
Το Αμβούργο, σαφώς επηρεασμένο μετά το 8-0 από τη Μπάγερν Μονάχου, βγήκε μπροστά και κατάφερε να προηγηθεί στο 73ο λεπτό.
Μετά από λάθος των παικτών της Γκλάντμπαχ στη μεσαία γραμμή, ο Ράικοβιτς πήρε τη μπάλα, έδωσε στον Στίμπερ και αυτός από τα δεξιά σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ζόμερ για το 1-0.
Το Αμβούργο έχασε ευκαιρία για το 2-0 τρία λεπτά πριν το φινάλε όταν ο Στίμπερ έδωσε στον Ρούντνεβς ο οποίος σούταρε πάνω στον Ζόμερ.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γκλάντμπαχ απείλησε με τον Κρούζε να σουτάρει πάνω στο Ντρόμπνι και στο δεύτερο λεπτό ο Γερμανός φορ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπράνεμιρ Χργκότα, είχε περάσει αλλαγή στο 79', με κεφαλιά χάρισε τον βαθμό στη Γκλάντμπαχ.
Με το βαθμό αυτό, η Γκλάντμπαχ παρέμεινε στη 3η θέση διατηρώντας το +2 από τη τέταρτη Σάλκε με το Αμβούργο να συνεχίζει τη προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντικμάιερ, Ραΐκοβιτς, Τζουρού, Όστρολεκ, Γίρασεκ, Κάτσαρ (85' Βέστερμαν), Μίλερ, Γκουαΐντα (77' Γκετς), Στίμπερ, Όλιτς (25' Ρούντνεβς)
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κορμπ, Στρανζλ, Γιάντσκε, Βεντ, Κράμερ (79' Χργκότα), Νορντβάιντ, Χαν (76' Αζάρ), Τραορέ (61' Ράφαελ), Χέρμαν, Κρούζε

Keywords
Τυχαία Θέματα