Της έκλεισε το σπίτι

18:07 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Ήττα σεοκ με 2-1 από τη Φιορεντλίνα γνώρισε η Μίλαν και έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Φιορεντίνα απείλησε στο 5ο μόλις λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Στέφαν Γιόβετιτς, ενώ η Μίλαν είχε τη δική της καλή ευκαιρία να σκοράρει στι 19'.
Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το σουτ, ο Μπόρουτς απομάκρυνε και στη συνέχεια ο Μουντάρι

σούταρε άστοχα.
Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να αν ανοίξουν το σκορ στο 31ο λεπτό με το πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ στο 34' ο Αμπιάτι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Λιάγιτς από δεξιά. Στο 39ο λεπτό ο Μάξι Λόπες σημάδεψε το δοκάρι του Μπόρουτς και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Γιόβετιτς πέρασε λίγο άουτ.
Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47' έφεραν το ματς στα ίσια.
Ο Ντε Σιλβέστρι έβγαλε τον Γιόβετιτστ μόνο του με τον Αμπιάτι και ο Μαυροβούνιος πέτυχε από κοντά το πρώτο του γκολ μετά από τις 5 Φεβρουαρίου.
Στο 53ο λεπτό οι Λόπες και Εμάνουελσον δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Μπόρουτς, ενώ στο 68' ο Αμπιάτι είπε όχι στον Γιόβετιτς, όπως έκανε και ο Μπόρουτς στο επόμενο λεπτό στον Μάξι Λόπες.
Τη μεγάλη νίκη στους «βιόλα» έδωσε ο Αμάουρι με ένα γκολ στο 89ο λεπτό του αγώνα. Ο Γιόβετιτς τροφοδότησε τον Βραζιλιάνο κι εκείνμος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.
Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 84'.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεσές, Αμπάτε, Μπονέρα, Τζαμπρότα (84' Κασάνο), Μουντάρι, Νοτσερίνο, Αμπροζίνι (54' Ακουιλάνι), Εμάνουελσον (62' Ρομπίνιο), Λόπες, Ιμπραΐμοβιτς.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Ναστάσιτς, Νατάλι, Ντε Σιλβέστρι, Καμπορέζε (69' Φελίπε), Κάρια (84' Ολιβέιρα), Μπεχράμι, Λατσάρι, Πασουάλ, Λιάγιτς (77' Αμάουρι), Γιόβετιτς.

ΛΕΤΣΕ- ΡΟΜΑ: 4-2
Γήπεδο: Βία Ντελ Μάρε
Βαριά ήττα με 4-2 υπέστη η Ρόμα από τη Λέτσε και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρώπης. Τρίζει η καρέκλα του Λουίς Ενρίκε.
Πολύ κακό ματς στο πρώτο 20λεπτο με πολλά λάθη και χωρίς ρυθμό. Παρόλα αυτά η Λέτσε κατάφερε στο 21' να ανοίξει το σκορ. Ο Τζιακομάτσι έβγαλε μόνο του τον Μουριέλ απέναντι στον Στεκέλενμπουργκ κι ο επιθετικός της Λέτσε πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0.
Ο Μπενάσι απομάκρυνε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Κρκιτς στο 37ο λεπτό και η Λέτσε διπλασίασε τα τέρματά της στο 44'.
Μετά από σουτ του Τόμοβιτς η μπάλα έφτασε στον Τζιακομάτσι, ο οποίος τροφοδότησε τον Ντι Μικέλε κι εκείνος από κοντά έκανε το 2-0.
Η Λέτσε μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49' έκανε τρία τα τέρματά της. Σκόρερ ο Μουριέλ με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στεκέλενμπουργκ.
Η Ρόμα είχε μια καλή ευκαιρία στο 52' με τον Οσβάλδο, αλλά στο 56ο λεπτό δέχτηκε και 4ο γκολ με το πέναλτι του Ντι Μικέλε, το οποίο κέρδισε ο Μουριέλ από τον Χάιντζε.
Στο 60' ο Μπενάσι είπε όχι στο πλασέ του Οσβάλδο και στη συνέχεια ο Μαρκίνιο αστόχησε από κ

Keywords
Τυχαία Θέματα