«Τίποτα δεν θα μας χαριστεί»

19:42 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η «Βασίλισσα», που βρισκόταν στα ψηλά πριν από τα Χριστούγεννα, διολισθαίνει στα χαμηλά. Οι άνθρωποι που την συναποτελούν, ωστόσο, κρατούν την ψυχραιμία τους μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας. O γενικός αρχηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Τσιλιμιγκάκης, είπε κατά λέξη:

«Στόχος της ΑΕΚ παραμένει η άμεση επιστροφή της στην Α1. Είναι προφανές ότι πέρα

από την επιτακτική ανάγκη για νίκη στην Ελευσίνα, χρειαζόμαστε και την εύνοια άλλων αποτελεσμάτων. Αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας, αλλά δεν τα παρατάμε. Στο τέλος-τέλος, γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι τίποτε δεν θα μας χαριστεί. Θα παλέψουμε. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες για την ήττα. Προσπάθησαν. Μπήκε την κρίσιμη ώρα και ένα... ανάποδο τρίποντο, του Αργυρόπουλου, και το ματς στράβωσε».

Η είδηση, ωστόσο, προέκυψε στην ερώτηση, που του θέσαμε για τη διαιτησία και για τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ. Οι «κιτρινόμαυροι» ωρύονται κυρίως για την απόδοση του έμπειρου Κούλη Ταβουλαρέα.
Ο κ. Τσιλιμιγκάκης είπε: «Δεν ξέρω πραγματικά, και μιλάω για ό,τι με αφορά, τι άλλο να κάνω. Θέλω να πιστεύω, ότι προσπαθώ. Όπως προσπαθούν και όλοι όσοι βρίσκονται στην ΑΕΚ. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της ΑΕΚ, που είναι η ομάδα μου και την αγαπώ. Προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου

Keywords
Τυχαία Θέματα