Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου

18:16 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η τέταρτη και τελική συνέντευξη Τύπου για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας (10/11) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 13:30 στο Στάδιο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Φάληρο.

Μισή ώρα νωρίτερα στις 13:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της EXPO του Κλασικού Μαραθωνίου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Κώστα Παναγόπουλο.

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου θα δώσουν ορισμένοι από τους elite αθλητές που θα λάβουν μέρος στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο και συγκεκριμένα ο δυο φορές νικητής του Κλασικού Μαραθωνίου το 2010 και 2012 Ραιμοντ Μπέτ από την Κένυα και οι συμπατριώτες του Πολ Κίπρορ (νικητής του μαραθωνίου των Βρυξελλών το 2011) και Νταβιντ Κισάνγκ όπως επίσης και οι Έλληνες πρωταθλητές Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Ντενίζ Δημάκη. Στο πάνελ των ομιλητών θα καθίσει και ο "ασημένιος" ολυμπιονίκης της Αθήνας και τέταρτος στο Λονδίνο Μεμπ Κεφλεζίγκι, που θα βρίσκεται στην πόλη για τις εκδηλώσεις του 31ου ΚΜΑ.

Στον φετινό Κλασικό Μαραθώνιο αλλά και τους λαϊκούς δρόμους 5 και 10 χλμ. θα αναφερθούν αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος , ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννης Σταματόπουλος , ο πρόεδρος της AIMS Πάκο Μποράο και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Ακόμη θα δοθούν πληροφορίες για το συμπόσιο της AIMS που φέτος έχει θέμα την «Ασφάλεια των Μαραθωνίων» αλλά και για το Γκαλά της AIMS στο οποίο για πρώτη φορά φέτος θα γίνει η ανακοίνωση και η βράβευση των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων του κόσμου για το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα