Την έσωσε ο Μέσι, ξανά

07:49 6/5/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA 34η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ 4-2
ΓΗΠΕΔΟ: "Καμπ Νου"

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Μπέτις για το πρωτάθλημα και έδειξε για άλλη μια φορά πόσο εξαρτημένη είναι από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μπήκε αλλαγή στο 56ο λεπτό και κατάφερε το 1-2 να το κάνει 4-2 και να χαρίσει

στην ομάδα του την νίκη με την οποία φτάνει ένα βήμα πριν την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
Το ήδη... παγωμένο "Καμπ Νου" πάγωσε ακόμα πιο πολύ μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν ο Παμπόν έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπέτις.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο ένατο λεπτό με τον Αλέξις Σάντσες αλλά η Μπέτις πήρε ξανά προβάδισμα στο 43ο λεπτό με τον Πέρεθ.
Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, ο Βίγια ισοφάρισε ξανά για την Μπαρτσελόνα και αμέσως άφησε την θέση του στον Μέσι που ανέλαβε να βγάλει ξανά τα κάστανα από την φωτιά.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Αργεντινός με εκτέλεση φάουλ έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα κάνοντας το 3-2, λίγο αργότερα σε νέα εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 71ο λεπτό προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Ο Μέσι έφτασε τα 46 γκολ στο πρωτάθλημα και η Μπαρτσελόνα τους 88 βαθμούς, 11 περισσότερους από την Ρεάλ Μαδρίτης, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ, Αντριάνο, Άλμπα, Τσάβι, Σονγκ (87' Μπουσκέτς), Ινιέστα, Σάντσες (79' Τιάγκο), Τέγιο, Βίγια (56' Μέσι)
ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Τσίκα, Άλεξ, Αμάγια, Μάριο, Ρουμπέν Πέρεθ, Νόσα (69' Κάμπελ), Σάλβα (60' Άλβαρο), Ρουμπέν Κάστρο, Μολίνα (46' Μπενιάτ), Παμπόν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα