Την έσωσε ο... Καλαϊό

23:40 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΤΖΕΝΟΑ: 1-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Επέστρεψε στις νίκες η Ουντινέζε, που επικράτησε με 1-0 της Τζένοα.

Η Ουντινέζε έφτασε κοντά στο γκολ στο 14ο λεπτό, όταν το σουτ του Ντι Νατάλε σταμάτησε στο σώμα του Λόντι, ενώ στο 22' το σουτ του Μαίκοσουέλ, έφυγε μόλις άουτ. Στο 28ο λεπτό ο Κονατέ έκανε το σουτ από δεξιά, αλλά ο Κελάβα έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 30' ακυρώθηκε γκολ

του Αντόνιο Ντι Νατάλε. Τρία λεπτά μετά, η κεφαλιά του Ντανίλο έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 40' ο Μπαντού έκανε καταπληκτική ενέργεια και σέντρα από δεξιά, αλλά ο Περέιρα δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε άουτ. Στο 43ο λεπτό, ο Περίν είπε όχι με διπλή προσπάθεια σε σουτ του Ντι Νατάλε.

Στο 70ο λεπτό, ο Μουριέλ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 79' ο Ντι Νατάλε έκανε το σουτ, ο Καλαϊό προσπάθησε να απομακρύνει αλλά έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό, Ντανίλο, Νάλδο, Άλαν, Περέιρα (86' Λατσάρι), Μπαντού, Μπάστα, Σίλβα, Μαϊκοσουέλ (54' Μουριέλ), Ντι Νατάλε (89' Ζιελίνσκι).

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Πορτανόβα, Γκαμπερίνι, Ντε Μάιο, Κόφι, Μπερτολάτσι (67' Μπιοντίνι), Βρσάλικο, Αντονίνι (82' Στόιαν), Λόντι, Κονατέ (61' Καλαϊό), Τζιλαρντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα