Την έσωσε ο Καϊστάνιος

17:55 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΙΕΝΑ- ΙΝΤΕΡ: 0-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Τη 2η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Ίντερ κόντρα στη Σιένα, με ένα γκολ του Καϊστάνιος στο 90'.
Η Ίντερ προσπάθησε από την αρχή να πιέσει, αλλά η Σιένα ήταν σωστά στημένη και απείλησε σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στην κόντρα. Η Σιένα θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αν ο Καλάιο και ο Λαροντο

ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο η λύτρωση για την Ίντερ ήρθε στο 90'. Σκόρερ ο Καϊστάνιος, ο οποίος είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή. Η Σιένα έμεινε στις καθυστερήσεις με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπριέντζα.
ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Βιτιέλο, Ροσετίνι, Τέρτζι, Ντελ Γκρόσο, Μανίνι, Ντ'Αγκοστίνο, Γκάτσι (70' Μπόλζονι), Μπριέντζα, Καλάϊο (64' Φερέιρα), Λαρόντο (75' Γκονζάλες).
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Σάμουελ, Ζανέτι, Ρανόκια, Ναγκαμότο, Μότα, Άλβαρες (46' Όμπι), Στάνκοβιτς, Καμπιάσο (81' Μιλίτο), Σάρατε (46' Καϊστάνιος), Πατσίνι.

ΤΣΕΖΕΝΑ- ΤΖΕΝΟΑ: 2-0
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τσεζένα, η οποία πέτυχε τη 2η φετινή της νίκη με 2-0 κόντρα στη Τζένοα.
Μέτριο ματς στο πρώτο ημίχρονο με τους δύο γκολκίπερ να επεμβαίνουν ελάχιστες φορές. Μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους το σουτ του Μέρκελ στο 37ο λεπτό, το οποίο έδιωξε ο Αντονιόλι.
Η Τσεζένα ήταν πολύ καλύτερη στην επανάληψη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 70' με το πέναλτι του Αντριάν Μούτου. Η Τζένοα ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και 10 λεπτά αργότερα και πάλι ο Μούτου, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο (57' Ρίτσι), Φον Μπέργκεν, Μπεναλουάνε, Ρόσι, Παρόλο, Γκουάνα, Κετσαρέλι, Μαρτίνιο (82' Ντζόκοβιτς), Μαλονγκά (61' Μπογκντάνι), Μούτου.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Καλάντζε, Γκράνβιστ, Μορέτι, Ρόσι, Κονστάντ (67' Κούτσκα), Βελόσο, Μέρκελ (71' Πράτο), Παλάσιο (90' Γιάνκοβιτς), Καράτσιολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα