Την Δευτέρα συνάντηση του Βιντιάδη με Supporters

20:53 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την σημερινή κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Νοτιά και τον Δημήτρη Βιντιάδη, όλα δείχνουν ότι προχωρούν σε καλό δρόμο οι υποψήφιοι επενδυτές για να μπουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ το προσεχές διάστημα. Ο Βιντιάδης πάντως δεν σταματά εδώ τα σημαντικά ραντεβού του για την ΑΕΚ και την Δευτέρα ακολουθεί ακόμη ένα με ιδιαίτερη σημασία. Μετά την συνάντηση του με τον μεγαλομέτοχο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, την Δευτέρα

θα συναντηθεί με μέλη του Δ.Σ. των Supporters. Του club που είναι ο επίσης μεγαλομέτοχος της Ένωσης.

Ο Βιντιάδης αναμένεται να συζητήσει μαζί με τα υψηλόβαθμα στελέχη των Supporters, τον πως θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών τους σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal για την ΑΕΚ. Επίσης, στην ατζέντα του ραντεβού υπάρχει και η μετέπειτα συνεργασία με το club, το οποίο έχει δεσμευτεί για επένδυση στις Ακαδημίες της ομάδας.

Μάλιστα, υπάρχει πλάνο για την βελτίωση των συνθηκών στις Ακαδημίες, η εν μέρει χρηματοδότηση τους και σχέδιο για φιλοξενία τους σε αθλητικές εγκαταστάσεις που θα βάλει ένα τέλος στο… σαφάρι για γήπεδα ανά την Αθήνα για τα τμήματα.

Το πιο σημαντικό πάντως είναι το πώς θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και ειδικά μετά την σημερινή συνάντηση με τον Νοτιά, όλα δείχνουν ότι ο Βιντιάδης προχωρά προς την είσοδο του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάτι για το οποίο και η νυν διοίκηση της Ένωσης δείχνει αρκετά αισιόδοξη, κυρίως διά στόματος Ανδρέα Δημητρέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα