Την Δευτέρα η απάντηση Φεϊζάλ

16:33 14/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η απάντηση του πρίγκιπα Φεϊζάλ στην πρόσκληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει στην προσεχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναμένονταν σήμερα ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα για την τοποθέτηση του επίσημου επενδυτή.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας, ο Φεϊζάλ θα μεταβιβάσει την απάντηση

του μόνο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι δημόσια ενώ θα έχει και όρους.
Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα υποστήριξε πως ΠΑΕ και πρίγκιπας δεν απέχουν πολύ από την συμφωνία και μετέφερε την πρόθεση του Φεϊζάλ να υποχωρήσει σε κάποια σημεία για να βρεθεί η "χρυσή τομή".
Πιο συγκεκριμένα ο Τσάκας σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 τόνισε: "Η ανακοίνωση έχει ενδιαφέρον και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Απάντηση θα δώσουμε τη Δευτέρα και πιστεύω πως θα οδηγηθούμε στην αλλαγή. Δεν απέχουμε πολύ. Εάν συγκεραστούν απόψεις, είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρίγκιπα. Όταν βγάζεις μια τέτοια ανακοίνωση φροντίζεις να είναι όπως αρμόζει. Συγκρίνετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τους δικούς μας όρους. Ένα τέτοιο ντιλ θέλει όλες τις λεπτομέρειες αποτυπωμένες στο τραπέζι. Αυτό αφορά εμάς και την ΠΑΕ. Θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο που πρέπει και η συναλλαγή να γίνει όπως πρέπει, δηλαδή μυστικά.
Τους θέλω όλους δίπλα μου, εάν κι εφόσον το θέλουν κι αυτοί. Δεν χρειάζεται ούτε να γκρινιάζει κανείς ούτε να κάνει αντιπολίτευση. Και ο κ. Αλαφούζος αν είχε τη δυνατότητα και συγκέντρωνε το καλοκαίρι τα χρήματα που πίστευε, δεν θα είχε τον Παναθηναϊκό σε αυτό το στάτους.
Υπάρχει στα σκαριά μια επένδυση η οποία είναι ανεξάρτητη από το τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρξε καμία επαφή. Επαφή χτυπά μια πόρτα. Εγώ δεν χτύπησα την πόρτα κανενός. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κάποιος μπορεί να υποστηρίζει μια ομάδα, αλλά είναι φίλος. Δεν υπάρχουν αντιπάθειες. Έχω ανοιχτή επικοινωνία με πολύ καλό κόσμο. Μπορεί κάποιος να μου είπε κάτι και να το μετέφερα, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.
Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και προετοιμασμένοι να δώσουμε μια γραμμή ακόμη ποιο αποδεκτή. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε υποχωρήσεις στην αύξηση αλλά αυτό αφορά μόνο εμάς και κανέναν άλλον. Ο πρίγκιπας το είπε και προχθές. Θεωρεί τον Παναθηναϊκό μια καλή πόρτα για να βγει η οικογένεια στην Ευρώπη. Δεν υπήρξε καμία δουλειά στη Βουλγαρία, όπως γράφτηκε. Υπάρχει κάτι σε άλλη βαλκανική χώρα και αφορά την οικογένεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα