Τιάγκο Σίλβα: Δειλός ο Σούνιγα

11:46 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τον προημιτελικό ο Κάρλος Σούνιγα αποτελεί το "κόκκινο πανί" για τους Βραζιλιάνους μετά το μαρκάρισμα του στον Νεϊμάρ που άφησε τον Βραζιλιάνο εκτός συνέχειας του Μουντιάλ με τον Τιάγκο Σίλβα να αποκαλεί "δειλό" τον Κολομβιανό αμυντικό.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας τόνισε: "Ήταν δειλός. Είπε πως ο τρόπος με τον οποίο κυνήγησε τη φάση ήταν νορμάλ κάτι όμως που δεν είναι αλήθεια. Είμαι αμυντικός και ξέρω πως δεν είναι φυσιολογικό να μπαίνεις με τέτοιο τρόπο σε μια φάση. Αυτή είναι η γνώμη μου".
Για το γεγονός

πως δεν θα μπορέσει να παίξει στον ημιτελικό με τη Γερμανία, λόγω καρτών, ο Τιάγκο Σίλβα δήλωσε: "Είναι δύσκολο να μένεις εκτός σε έναν ημιτελικό αλλά είμαι σίγουρος πως η περιπέτεια μου σε αυτό το Μουντιάλ δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου οι οποίοι θα έχουν τώρα ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα.
Ο Ντάντε και ο Ενρίκε μπορούν να μας αντικαταστήσουν επάξια. Η καρδιά μου, όπως και εκείνη του Νεϊμάρ, θα βρίσκεται μέσα στο γήπεδο".
Όσο για το τι σκέφτεται να κάνει μόλις τελειώσει την καριέρα του, ο Τιάγκο Σίλβα είπε πως "σκέφτομαι να κάνω τον προπονητή επειδή δεν θέλω να αφήσω τον κόσμο του ποδοσφαίρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα