Τη σκότωσε στις καθυστερήσεις

19:18 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 22η αγωνιστική
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ:1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Βέροιας
ΔΑΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ο Αστέρας με δύο γκολ στο φινάλε του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Βέροια και επέστρεψε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Από τα πρώτα κιόλας

λεπτά η Βέροια φάνηκε πως είχε στηρίξει το παιχνίδι της πάνω στις αδυναμίες του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τους Αρκάδες στην άμυνα, εκεί όπου ο Μπαρτολίνι είχε για παρτενέρ τον Καστέλς. Ένα άλλο σημείο που "πόναγε" ο Αστέρας ήταν η μεσαία γραμμή, καθώς η απουσία κυρίως του Ουσέρο αφαιρούσε πολλούς πόντους από την ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων.Το δοκάρι και ο Φούλοπ ήταν οι κύριοι λόγοι που η Βέροια δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Ο Ούγγρος γκολκίπερ σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μοκάκε, ενώ ο Ολαϊτάν αφού ταλαιπώρησε τον Πιπίνη, πλάσαρε πάνω από τον Φούλοπ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Αστέρας προηγήθηκε με ένα γκολ που άρχισε και τελείωσε από τον Ράγιος. Ο Ισπανός πήρε την μπάλα στο κέντρο, μοίρασε στον Τσαμπούρη, αυτός σέντραρε και η μπάλα στρώθηκε στον Ράγιος όπου με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια άσκησε μεγαλύτερη πίεση προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε. Στο 52' ο Ράγιος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 64' από το σουτ του Ολαϊτάν ο Φούλοπ μπλόκαρε την μπάλα.φτάσαμε στο 75', όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ορέστες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.Τέσσερα λεπτά αργότερα (79'), ο Κόστλι έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 81' από το σουτ του Λένσε ο Λόπες έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.Ο Αστέρας είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 84', όταν ο Ράγιος έκανε το σουτ με τον Λόπες να αποκρούσει και να κρατάει το ισόπαλο αποτέλεσμα.Τελικά η πίεση του Αστέρα απέφερε καρπούς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (92'), όταν μετά από σέντρα από αριστερά, του Κάφα, ο Λένσε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπες, Σνάουτσνερ (66' Καλτσάς), Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μορένο, Μοκάκε (87' Ιωάννοιυ), Κόστλι.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Φορμίκα, Άλβαρες (78' Λένσε), Κάστελς, Ντε Μπλάσις (83' Κάφα), Ράγιος, Ναβάρο, Καλαντζής (70' Σέτι).

Keywords
Τυχαία Θέματα