Τι κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη στους εισαγγελείς

13:47 4/4/2015 - Πηγή: AEK365

Λιγο πριν από τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η εξέταση της Βίκυς Σταμάτη από τους εισαγγελείς στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στο Δρομοκαΐτειο..
Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε ανωμοτί κατάθεση στους εισαγγελείς που ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Σταμάτη έδωσε επιλεκτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις του κ. Πεπόνη και η κατάθεσή της αποτελούσε ουσιαστικά μια ιστορική αναδρομή στην ζωή της με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Δεν ήταν απόδραση, αλλά φυγή για να δει το παιδί της, υποστήριξε το βράδυ της Παρασκευής αφού συναντήθηκε με την πελάτισσά του, ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Ο κύριος Ραγκούσης δήλωσε πως η γυναίκα είναι μετανιωμένη, αλλά ανακουφισμένη Επίσης, υποστηρίζει πως δεν χρησιμοποίησε κανένα μέσο ή αντικλείδι αλλά το λουκέτο ήταν απλά ανοιχτό.
Ωστόσο, εισαγγελικές πηγές εκτιμούν ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για την απόδρασή της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η γυναίκα κλειδί
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναζητείται μια γυναίκα-«κλειδί». Η «Νίκη» δύο ημέρες πριν από την απόδραση επισκέφθηκε τη Βίκυ Σταμάτη στο δωμάτιο του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της απόδρασης, όπως ισχυρίζονται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για «απεσταλμένη» των σχεδιαστών της απόδρασης, υποστηρίζουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίσκεψη δεν καταγράφηκε ποτέ στο βιβλίο επισκεπτών του νοσοκομείου, ωστόσο η συνάντηση επιβεβαιώθηκε από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, μέσω αξιόπιστων πηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα