Τι είπαν οι παίκτες της ΑΕΚ στον Λίνεν για το ντέρμπι

06:02 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Έβαλντ Λίνεν είναι ένας προπονητής που τάσσεται υπέρ του διαλόγου με τους παίκτες και επιθυμεί να ακούει και τις δικές τους απόψεις. Για τον λόγο αυτό, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του και είπε όλα όσα ήθελε να τους επισημάνει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ζήτησε και από ορισμένους παίκτες που ανήκουν στην κατηγορία των «έμπειρων» να μοιραστούν στα αποδυτήρια και τις δικές τους σκέψεις.


Ο Γιάννης Κοντοές πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην εκτίμηση του προπονητή πως δεν βοήθησε την προετοιμασία της ομάδας η ιστορία με το ξενοδοχείο. «Σέβομαι την άποψή σας,

αλλά και πριν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά βγάλαμε μια ανακοίνωση και κάναμε και μια συνάντηση οι αρχηγοί με τη διοίκηση για το ίδιο θέμα, όμως κερδίσαμε το ματς», ήταν η άποψη του ακραίου μπακ. Ωστόσο, ο Λίνεν διαφώνησε τονίζοντας στον Κοντοέ: «Δεν είναι το ίδιο, γιατί δεν είχαν πάρει τόση έκταση εκείνες οι κινήσεις σας. Αυτό με το ξενοδοχείο έγινε ολόκληρο θέμα, έγιναν τόσες συζητήσεις... Χάλασε τη συγκέντρωσή μας».

Ο επόμενος που πήρε τον λόγο ήταν ο Παναγιώτης Λαγός. Η δική του άποψή ήταν πως: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ πίσω, τους περιμέναμε, τους αφήσαμε να μας πιέσουν και φάγαμε το γκολ. Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά στο ματς». Στη συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι: «Μας πήρε 45 λεπτά να καταλάβουμε ότι ο αντίπαλος δεν ήταν κάτι τρομερό και ότι μπορούσαμε να τον πιέσουμε, να διεκδικήσουμε το παιχνίδι». Από την πλευρά του ο Ρίκκα είπε: «Πρέπει να έχουμε μια σταθερότητα. Δεν πρέπει μετά από μια νίκη να είμαστε όλο χαρές και τέτοια και μετά από μια ήττα να μας πιάνει η απελπισία. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία».

Τον λόγο εντός των αποδυτηρίων πήρε και ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος θέλησε να συζητήσει με τον προπονητή για την επισήμανσή του ότι η επιθετική γραμμή δεν πίεσε αμυντικά όσο θα έπρεπε τον Παναθηναϊκό (μιας και τον αφορούσε και προσωπικά). Ο Βραζιλιάνος τόνισε στον Λίνεν ότι κατέβαλε προσπάθεια και ανέφερε ως παράδειγμα μια φάση στην οποία επέστρεψε σε ρόλο δεξιού μπακ για να κόψει αντεπίθεση του αντιπάλου. Οι Λίνεν συζήτησε με τον Ρότζερ και για κάποιες άλλες φάσεις (όλος ο διάλογος τους έγινε στα ισπανικά)...

Keywords
Τυχαία Θέματα