Θυμωμένος ο Μέσι

14:50 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Αργεντινή απογοήτευσε τους οπαδούς της μένοντας στο 1-1 με την Βολιβία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014 με τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο να ξεσπάνε σε αποδοκιμασίες και τον Λιονέλ Μέσι να εμφανίζεται θυμωμένος και να παραδέχεται πως δεν μπορούν άλλο να ζητάνε από τους οπαδούς να κάνουν υπομονή.

Σε δηλώσεις του ο φορ της Μπαρτσελόνα τόνισε: " Οι απογοητεύσεις είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω αν μπορούμε να ζητάμε από τον κόσμο να έχει και άλλη υπομονή. Πρώτα

ήταν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, μετά το Κόπα Αμέρικα, και τώρα αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα σφυρίγματα μας στενοχωρούν. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουν να βελτιωθούν τα πράγματα και στο ματς με τη Βολιβία δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε προετοιμάσει. Οι αντίπαλοί μας κλείστηκαν πίσω και ήταν τα πράγματα πιο δύσκολα απ'ότι συνήθως. Με γεμίζει με θυμό το γεγονός ότι δεν πήραμε τη νίκη. Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο σχέδιο και χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζουμε την Κολομβία και θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να πάρουμε αποτέλεσμα".

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τα πρώτα λεπτά, οι 20.000 φίλοι της Αργεντινής που βρέθηκαν στο "Μονουμεντάλ" άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και τον Σαμπέγια με τον σέντερ μπακ της Μάλαγα, Μάρτιν Ντεμικέλις να αποσπά τις περισσότερες αποδοκιμασίες κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα. Μάλιστα, ο κόσμος φρόντισε να κάνει γνωστή και την απαίτηση του για επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του 33χρονου μέσου της Μπόκα Τζούνιορς.

Keywords
Τυχαία Θέματα