Θετικός για Σέλτικ ο Ιμπραΐμοβιτς

14:34 29/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Σέλτικ είναι ένας σύλλογος στον οποίο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του όπως υποστήριξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος αναρωτήθηκε ποιος δεν θα ήθελε να παίζει στην πρωταθλήτρια Σκωτίας αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για μελλοντική μεταγραφή.
Μάλιστα ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του, τον Χένρικ Λάρσον, ο οποίος αγωνίστηκε στην Σέλτικ από το 1997 μέχρι το 2004.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα SUN,

ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Η Σέλτικ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και ένα μέρος που κάθε παίκτης θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του. Πώς μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα να παίζω για αυτούς τους οπαδούς κάθε εβδομάδα;
Ο Χένρικ (σ.σ. Λάρσον) ήταν πολύ καλός για να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αλλά παίζοντας στο Celtic Park είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί διάλεξε να μείνει εδώ για τόσο καιρό. Κανείς παίκτης δεν θα ήθελε να φύγει και να σταματήσει να παίζει σε αυτό το στάδιο και για αυτούς τους οπαδούς.
Είναι πανέμορφη ατμόσφαιρα για να παίζεις. Έχω παίξει στα μεγαλύτερα παιχνίδια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια εμπειρία όπως στο Celtic Park".

Keywords
Τυχαία Θέματα