«Θες να παίξεις στην Εθνική; Ψάλε τον εθνικό ύμνο»

15:38 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ισπανίας, ο Άντεμ Λιάγιτς αρνήθηκε να ψάλει τον εθνικό ύμνο της Σερβίας με αποτέλεσμα από τότε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να τον αφήσει εκτός εθνικής ομάδας και πλέον για να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πρέπει να ψέλνει μαζί με τους συμπαίκτες του τον ύμνο της χώρας.
Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς τόνισε: " Η πόρτα της εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στην ομάδα μας και ένας από αυτούς είναι η υποχρέωση των ποδοσφαιριστών να ψάλουν τον

εθνικό μας ύμνο. Στην εθνική Σερβίας θα αγωνίζονται όσοι αγαπούν και σέβονται τη χώρα, τη φανέλα και τον ύμνο, ανεξάρτητα από την απόδοσή τους και το ταλέντο τους. Αν ο Λιάγιτς ψάλει τον εθνικό μας ύμνο και, ταυτόχρονα, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα κληθεί και θα παίξει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα".
Σερβικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνειδητή επιλογή του Λιάγιτς να μην ψάλει τον εθνικό ύμνο καθώς αναφέρεται σε ορθόδοξες καταβολές της Σερβίας ενώ αυτός είναι Μουσουλμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα