Θερέθο: Απίθανο να έρθει ο Ντιέγκο στην Ατλέτικο

15:28 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τέλος στα σενάρια επιστροφής του Ντιέγκο στην Ατλέτικο Μαδρίτης έσπευσε να βάλει ο Ενρίκε Θερέθο ο οποίος υπογράμμισε πως είναι απίθανο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, τόνισε: "Είχα πει πριν από λίγο καιρό πως ήταν δύσκολο να παίξει ο Ντιέγκο στην Ατλέτικο την νέα σεζόν. Τώρα θα έλεγα

πως είναι απίθανο. Δεν είναι στα σχέδια μας να τον αποκτήσουμε, αλλά απομένει πολύς χρόνος μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αν υπάρχει κάποια ανάγκη ή ένα πρόβλημα με έναν παίκτη, θα το σκεφτούμε. Σήμερα το ρόστερ έχει κλείσει. Αν συμβεί οτιδήποτε, θα είναι κάτω από ειδικές περιστάσεις".
Ο Θερέθο μίλησε και για την απόκτηση του Νταβίδ Βίγια: "Νομίζω πως η συμφωνία για τον Βίγια ήταν εξαιρετική τόσο για εκείνον όσο και για τις Ατλέτικο και Μπάρτσα. Είναι ένας φοβερός παίκτης και ελπίζω πως θα μείνει σε εμάς πολλά χρόνια. Ανέκαθεν έλεγα πως οι παίκτες πρέπει να παίζουν εκεί που θέλουν. Είχε προτάσεις από την Αγγλία και την Ιταλία αλλά εκείνος προτίμησε να παίξει στην Ισπανία".

Keywords
Τυχαία Θέματα