«Θεωρώ δεδομένο ότι θα συνεχίσω»

23:49 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μικρές λεπτομέρειες απομένουν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος, όπως ο ίδιος είπε μετά το 1-0 επί του ΟΦΗ."Με τη νίκη αυτή πιστοποιήσαμε τη σταθερή πορεία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Επιτεύχθηκε έτσι ο στόχος που είχαμε βάλει με τη διοίκηση να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές ότι σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς πρέπει να δώσουν το 100%.

Τα παιδιά πάντως έδειξαν διάθεση. Είχαμε κάποιες φάσεις

από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια καλή, σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Πιστεύω ότι πήραμε μία δίκαιη νίκη, φτάνοντας τους 40 βαθμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τη διοίκηση που σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν κοντά μας, τους συνεργάτες μου, τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, το ιατρικό τημ και πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου για όλη τη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιθυμία και των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουμε. Θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνω εδώ. Θα συζητήσουμε πάλι για κάποια θέματα, αλλά σας είπα ότι είναι κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα