Θέμα χρόνου η ανανέωση Γουόλκοτ

18:20 17/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού με τους Λονδρέζους λήγει στο τέλος της σεζόν. Και ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες το μέλλον του έμοιαζε να βρίσκεται στον... αέρα, χθεσινό δημοσίευμα της «Telegraph» έκανε λόγο για επίτευξη συμφωνίας με το deal να «κλείνει» στα 20 εκατομμύρια λίρες.
«Με τα όσα έχω δει σε παλιότερες διαπραγματεύσεις η αλήθεια ότι κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα μπορούσε να φύγει από την ομάδα. Γενικότερα όταν οι συζητήσεις διαρκούν πολύ καιρό υπάρχει πρόβλημα. Η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να πήρε λίγο παραπάνω για να φτάσουμε

εκεί που θέλαμε.
Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο θεωρώ πως αυτό θα συμβεί μέχρι το σαββατοκύριακο. Είμαι αισιόδοξος κατά 99%» ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.
«Ο Ζαχά είναι ένας παίκτης που κοιτάμε, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο. Δεν μπορώ να ξέρω αν όντως απασχολεί και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά ούτως ή άλλως για κάθε ποδοσφαιριστή ακούγεται ότι ενδιαφέρονται οι Ρεάλ, Μίλαν και Γιουνάιτεντ χωρίς να μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια»συμπλήρωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα