«Θέλουμε το Κύπελλο»

18:01 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και για τους στόχους της ομάδας. Ο Πολωνός αμυντικός έθεσε το Κύπελλο ως τον πρώτο στόχο των Θεσσαλονικιών αφού όπως τόνισε είναι αρκετά εφικτό να πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και είπε πως η πρώτη θέση είναι πολύ δύσκολο έργο και θέλει μία δόση μαγείας προκειμένου να κατακτηθεί. Τέλος, μίλησε και για την πρόκριση στων «32» του Europa League

χαρακτηρίζοντας ως ματς της χρονιάς εκείνο με την Τότεναμ στην Αγγλία το οποίο συνδυάστηκε και με την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολωνού μπακ στον «Sport103fm»:
Για το υπόλοιπο της χρονιάς και τους στόχους της ομάδας:«Έχουμε και τις τρεις διοργανώσεις και έχουμε πολλά παιχνίδια. Είναι καλό αυτό για κάθε παίκτη να έχει η ομάδα πολλά ματς. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις από Κυριακή σε Κυριακή και να έχεις μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Διατηρούμε τη φόρμα μας και είναι πολύ θετικό αυτό.
Πρέπει να πάρουμε κάτι. Πιστεύω ότι το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε τρία χρόνια μαζί και πρέπει κάτι να κατακτήσουμε. Την περσινή σεζόν φτάσαμε κοντά, αλλά αποκλειστήκαμε από την ΑΕΚ. Αυτή τη σεζόν πρέπει να πάρουμε κάτι και έτσι θεωρώ ότι το Κύπελλο Ελλάδας πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος. Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω, βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάτι μαγικό και να πάρουμε την πρώτη θέση. Χάσαμε πολλούς βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και τώρα είναι δύσκολα στο δεύτερο γύρο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια για να στοχεύσουμε το πρωτάθλημα».
Για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν: «Εγώ μπορεί να μην έπαιξα πολλά παιχνίδια, αλλά σε αυτά που αγωνίστηκα το πιο σημαντικό είναι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι ένα ντέρμπι, είχε πολλά νεύρα και όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το ματς. Για την ομάδα το πιο σημαντικό είναι με την Τότεναμ. Κανένας δεν περίμενε να κερδίσουμε την Τότεναμ στην Αγγλία. Επίσης, με τη νίκη στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" πήραμε την πρόκριση. Κερδίσαμε μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Είναι σκληρή ομάδα και πιστεύω αυτή η νίκη είναι ιστορική και για το σύλλογο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».
Για την κλήρωση της Ελλάδας με την πατρίδα του, Πολωνία, στους ομίλους του Euro 2012:«Έχουμε φίλους και στις δύο Εθνικές. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι πιο εύκολο είναι για την Πολωνία, γιατί παίζει στην έδρα της, θέλει πολύ το πρώτο ματς και έχει τη δύναμη για να πάρει τη νίκη. Η Ελλάδα με τον Σάντος προπονητή μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και ξέρει τον τρόπο να μη δέχεται γκολ».
Για την Ουντινέζε, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Τα τελευταία δύο- τρία χρόνια η Ουντινέζε έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Έχει στο ρόστερ της τον Ντι Νατάλε, ο οποίος μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Εμείς δεν έχουμε χάσει παιχνίδι στην Ευρώπη και θα βάλουμε τα δυνατά

Keywords
Τυχαία Θέματα