«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

20:31 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Βέβαιος ότι η Εθνική Ελλάδας, είτε ως πρώτη είτε μέσω των μπαράζ, θα καταφέρει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. "Σίγουρα δεν εξαρτάται ακόμα η πρώτη θέση από εμάς. Θέλουμε η Τρίτη να είναι μια μεγάλη βραδιά για μας, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Η Βοσνία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά η Εθνική δείχνει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν,

είτε ως πρώτοι, είτε μέσω των μπαράζ, να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λετονία είπε: "Νομίζω ότι αν είμαστε όπως πρέπει, θα τα καταφέρουμε. Από μας εξαρτάται. Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και ένας απ' αυτούς είναι η τύχη. Και η Λετονία είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αν εμείς, όμως, είμαστε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Σχετικά με την επιστροφή του μετά την τιμωρία τόνισε: "Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω".

Ερωτηθείς αν περιμένει γεμάτο γήπεδο την Τρίτη, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης απάντησε: "Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Να έρθει στο γήπεδο και να είναι όπως πάντα στο πλευρό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα