«Θέλουμε περισσότερο σεβασμό»

23:13 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης, ενώ μίλησε για τη διαιτησία για το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΣ.«Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να περιγράψουμε στους παίκτες τον αντίπαλο ώστε να μην φοβηθούν και να έχουν ψυχολογία για το ματς. Ξεκινήσαμε καλά. Εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους αλλά και την ταχύτητα στην επίθεση με αποτέλεσμα να ευτυχίσουμε να προηγηθούμε. Ήταν σημαντικό που προηγηθήκαμε αλλά σίγουρα το παιχνίδι δεν τελειώνει εκεί. Προσωπικά πιστεύω το κρίσιμο σημείο το παιχνιδιού

ήταν στην χαμένη ευκαιρία του Ίλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα και εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού. Ωστόσο δύο φάσεις , το πρώτο γκολ και κυρίως το πρώτο πέναλτι του Ολυμπιακού , τις οποίες θα δούμε το βράδυ έκριναν την αναμέτρηση. Το τρίτο τέρμα ήταν καθαρό πέναλτι και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Απομένει να κλείσουμε με νίκη το πρώτο γύρο ώστε να είμαστε κοντά στον στόχο της πεντάδας», ανέφερε αρχικά.

Κληθείς να σχολιάσει την διαιτησία είπε: «Είναι κρίμα. Τέσσερις αγώνες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Θέλουμε περισσότερο σεβασμό γιατί ο ΠΑΣ είναι ομάδα της επαρχίας και έχει πάρα πολύ κόσμο. Στο β' γύρο ελπίζω σε πιο αντικειμενικές διαιτησίες».

Για το βάθος στο ρόστερ του ΠΑΣ τόνισε: «Σήμερα παίξαμε με πέντε νεαρούς αλλά για αυτό φταίνε και οι συνθήκες γιατί έχουν απουσίες. Μίλησα με τον πρόεδρο και θα γίνουν 3-4 μεταγραφές, Προτίμησα να ξεκουράσω για τον Ντε Βινσέντι. Ο Κειτά δεν ταιριάζει στο στυλ του παιχνιδιού μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα