«Θέλουμε μόνο ποιοτικούς παίκτες»

13:12 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα διαβεβαίωσε τους φίλους της ομάδας πως θα αποκτηθούν μόνο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και του Κάρλος Τέβες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Tuttosport", ο Μαρότα τόνισε για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπουφόν: "Ο Μπουφόν μπορεί να μείνει όσο θέλει στην Γιουβέντους. Την κατάλληλη στιγμή θα συζητήσουμε για να υπογράψει στην ομάδα".
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε για τον προγραμματισμό και για

τις μεταγραφές λέγοντας: "Οι ηχηρές μεταγραφές θα συμφωνηθούν από κοινού με τον Αντόνιο Κόντε. Θέλουμε να αποκτήσουμε μόνο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της επόμενης μεταγραφικής περιόδου".
Όσο για τις φήμες περί Κάρλος Τέβες, ο Μαρότα δήλωσε: "Θα μετρήσουμε όλα τα δεδομένα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε σε κάθε σημείο την ομάδα".
Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Νάπολι: "Το παιχνίδι με την Νάπολι θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα