«Θέλουμε μόνο νίκες»

16:51 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το βραβείο του ως πολυτιμότερος παίκτης της ένατης αγωνιστικής παρέλαβε ο Λούκας Πέρεθ, τονίζοντας πως σημασία έχει να πάει καλά ο ΠΑΟΚ.

Μετά την βράβευσή του, ο Ισπανός άσος μίλησε:

Για την ανάδειξη του ως MVP της ένατης αγωνιστικής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι μια αναγνώριση από τον κόσμο που με ψήφισε».

Για το αν περιμένει καλύτερες εμφανίσεις: «Πιστεύω πως ναι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Σημασία έχει να πάει η ομάδα

ψηλά».

Για το πώς προσαρμόστηκε μετά την παρουσία του στην Ουκρανία: «Χρειάστηκα λίγο καιρό για να προσαρμοστώ από τις συνθήκες της Ουκρανίας. Νομίζω όμως ότι είναι κάτι που το χρειάζονται όλοι. Ο χρόνος προσαρμογής όμως έχει τελειώσει και πιστεύω θα γίνουν καλά πράγματα και φια μένα και για την ομάδα».

Για τα επόμενα παιχνίδια με Εργοτέλη, Μακάμπι και Ολυμπιακό: «Όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους, είναι σημαντικά παιχνίδια. Επειδή όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ, αυτό που θα με ικανοποιούσε είναι μόνο η νίκη και στα τρία παιχνίδια».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα: «Είναι κάτι καλό για την ομάδα. Ξέρουμε ότι ο προπονητής θα εμπιστευτεί τους παίκτες που κάνουν το καλύτερο. Δε με ενοχλεί ο ανταγωνισμός. Είναι προς όφελος της ομάδας»

Για το αν έχει αλλάξει κάπως ο ρόλος του: «Το σημαντικό δεν είναι τα γκολ, το σημαντικό είναι αυτό που σκέφτεται ο προπονητής. Εγώ είμαι ευχαριστημένος στη θέση που παίζω και θα κάνω το καλύτερο δυνατό όποτε αγωνίζομαι».

Για το μέλλον του: «Πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι καλό. Εγώ δε βλέπω τίποτα άλλο από το να είμαι στον ΠΑΟΚ και να θριαμβεύσω όντας εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα