«Θέλουμε μία νίκη»

18:42 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο βήμα αναζητά η ομάδα της Κέρκυρας σύμφωνα με τον αρχηγό Δημήτρη Κοντοδήμο, που βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Κοντοδήμος τόνισε αρχικά ότι «έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια καλή και σοβαρή ομάδα, όπως η Ξάνθη, με μηδέν παθητικό στην άμυνα. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στη διακοπή και, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας, χρειαζόμαστε μια νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν χρειάζεται

άγχος και πίεση από κανέναν. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι η ομάδα είχε δύο βαθμούς τις πρώτες εννιά αγωνιστικές, αλλά στο τέλος καταφέραμε να σωθούμε. Εύχομαι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Πόσω μάλλον, απ' τη στιγμή, που, όπως είπε και ο προπονητής, μπορεί να αγωνιστούν κάποια παιδιά, που δεν έχουν παραστάσεις Super League. Εγώ, που βρίσκομαι αρκετά χρόνια εδώ, γνωρίζω ότι πάντα οι φίλαθλοι βρίσκονται στο πλευρό μας, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Τους θέλουμε δίπλα μας, κοντά μας, να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να πάρουμε το ματς».

Στη συνέχεια, ο Κοντοδήμος δήλωσε για:

Τους τομείς που θα κρίνουν το αποτέλεσμα:

«Θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί, κατά πρώτο λόγο, στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε. Πρέπει να έχουμε πάθος και δύναμη, να μπούμε δυνατά. Η ομάδα είναι έτοιμη. Τα λόγια, όμως, δεν αρκούν. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Την εικόνα της Κέρκυρας:

«Η ομάδα είναι νέα. Παίξαμε τα δύο πρώτα ματς, δεν θα έλεγα με τις καλύτερες, αλλά με τις πιο έτοιμες ομάδες του Πρωταθλήματος, καθώς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους πολύ πιο νωρίς απ' τις υπόλοιπες. Είμαστε εδώ, δουλεύουμε καθημερινά, πιστεύουμε στη δουλειά του προπονητή. Ένα αποτέλεσμα χρειάζεται, για να είναι όλα καλύτερα στη συνέχεια».

Τη γενικότερη φυσιογνωμία του πρωταθλήματος:

«Ξέραμε απ' την αρχή ότι θα είναι μια διαφορετική κατάσταση για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Πολλοί, για παράδειγμα, μπορούν να πουν ότι το Πρωτάθλημα είναι πιο κακό σε ποιότητα, σε επίπεδο παικτών, απ' την άλλη, όμως, παίζουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτό που περιμένουμε εμείς, είναι ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα και να βγουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα