«Θέλω να φύγω τώρα»

14:37 31/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, χωρίς να διεκδικήσει χρήματα για το υπόλοιπο του συμβολαίου του έχει ήδη εκφράσει στην διοίκηση ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Αποκτήθηκε πέρσι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να τονώσει την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά η μεταγραφή του είναι αλήθεια πως δεν απέδωσε

τους προσδοκώμενους καρπούς. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν του επέτρεψε να προσφέρει όσα θα ήθελε. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν παρότι ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που τους οφείλονται αρκετά χρήματα, δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όμως αυτή ολοκληρώθηκε εδώ και έντεκα μέρες και το μήνυμα που έχει ήδη στείλει στη διοίκηση της ΑΕΚ, είναι ξεκάθαρο: «Θέλω να φύγω τώρα».
Ο Ισλανδός επιθετικός έχει ζητήσει να ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό για το πότε αναμένεται να πάρει τα λεφτά που του οφείλονται και φέρεται διατεθειμένος να μη ζητήσει χρήματα για τη νέα σεζόν. Ξέρει ότι δεν πρόσφερε εξαιτίας του τραυματισμού του, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε φιλικό του πρόσωπο «τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι.». Το μόνο που ζητάει είναι να βρει ένα νέο υγιές περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του. Και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να του το προσφέρει η «Ένωση».
Ο Γκούντγιονσεν που σύμφωνα με το συμβόλαιό που είχε υπογράψει θα λάμβανε περίπου 1,3 εκατ. ευρώ για τα δύο χρόνια που θα φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, είναι απογοητευμένος κατά πρώτο λόγο από το παραμύθι που του πούλησαν πέρσι το καλοκαίρι οι Σταύρος Αδαμίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης και κατά δεύτερο από τη νυν διοίκηση του «δικεφάλου» για την οικονομική της ασυνέπεια. Ευθύνες αλλά με ελαφρυντικά καταλογίζει και στον συμπατριώτη του Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος του παρουσίασε μία διαφορετική πραγματικότητα.
Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον το ιδανικό για αυτόν και την οικογένειά του θα είναι να επιστρέψει στο αγαπημένο του Λονδίνο. Άλλωστε εκεί υπάρχουν αρκετές ομάδες τόσο σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (στο οποίο όμως δεν είναι εύκολο να σταθεί), όσο και σε αυτό της Τσάμπιονσιπ, που είναι. τράπεζες! Φυσικά υπάρχει η προοπτική της Τουρκίας (την οποία πρόσφατα είχε επισκεφτεί) αλλά και αυτή των Αραβικών χωρών όπου τα πετροδόλαρα ρέουν άφθονα».

Keywords
Τυχαία Θέματα