Θέλει ξανά Εθνική ο Καστίγιο

17:31 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα του Μεξικού εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο. Ο επιθετικός του Άρη τόνισε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να παίξει ξανά με το εθνόσημο. Αφορμή είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του με την φανέλα του Άρη καθώς έχει δημιουργηθεί θέμα στην πατρίδα του για το αν πρέπει να κληθεί ξανά η όχι.

«Πάντα θέλω να παίζω για την Εθνική. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος όταν μου είπαν ότι δεν θα γυρίσω στην Εθνική. Είναι ένα παιδικό όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να

τον καλούν στην Εθνική ομάδα και να είναι μέρος μιας μεγάλης ομάδας, για αυτό δεν αποκλείω τίποτα. Εγώ μιλάω με τη δουλειά μου. Δεν ζητάω το χέρι μου για να ζητήσω μια ευκαιρία. Πρέπει απλά να κάνω το σωστό εδώ, να συμμορφωθώ με ότι μου ζητάει ο προπονητής και τότε θα υπάρξει μια νέα ευκαιρία για μένα να γυρίσω και να φορέσω και πάλι τη φανέλα του Μεξικό» ανέφερε σε συνέντευξή του στο «mediotiempo.com».

Επίσης ο 27χρονος άσος αποκάλυψε πως το καλοκαίρι είχε προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, ωστόσο προτίμησε να μείνει στον Άρη: «Κάποιες μεξικανικές ομάδες ήρθαν σε επαφή με τον ατζέντη μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο τον Άρη και τίποτα άλλο. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον μου. Δεν αποκλείω τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα