Θέλει τρόπαιο ο Μπα

20:42 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σενεγαλέζος φορ ξεκίνησε βασικός στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και σκοράροντας στο 49ο λεπτό, επέτρεψε στους «μπλε» να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Φυσικά, δεν βάζει σε δεύτερη μοίρα τη «μάχη» της Τσέλσι για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τόνισε πως θέλει είτε να τελειώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με ένα τρόπαιο. Είτε αυτό είναι του Κυπέλλου

Αγγλίας, είτε του Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν τη Ρούμπιν Καζάν, την Πέμπτη, στην πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών.

«Η εξασφάλιση μιας θέσης στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντική, αλλά θέλω τρόπαιο. Ξέρουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία στο Κύπελλο Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Εγώ, δεν έχω ακόμα κάποιο τρόπαιο κα ι θέλω πάρα πολύ να πανηγυρίσω επιτυχίες. Τώρα, ανυπομονώ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι» είπε ο Ντεμπά Μπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα