Θέλει τρεμπλ ο Σεσκ

14:04 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με την φιλοδοξία να γίνει η πρώτη εθνική ομάδα που κατακτά EURO, Μουντιάλ και πάλι EURO θα αγωνιστεί η Εθνική Ισπανίας στα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνει σε Ουκρανία και Πολωνία όπως υπογράμμισε ο Σεσκ Φάμπρεγας ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας στην εφημερίδα "El Mundo Deportivo".
- Τι περιμένεις στο Euro

2012
"Είμαι αρκετά αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα είμαι σε καλή φυσική και ψυχική κατάσταση. Θέλω να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην ομάδα, όπως είχα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελβετία και την Αυστρία. Πραγματοποίησα σπουδαίες εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού με την Γερμανία".
- Πώς βλέπεις την Ισπανία σε αυτό το Euro;
"Έχουμε μια μεγάλη φουρνιά ποδοσφαιριστών. Είμαστε πρωταθλητές κόσμου και κατακτήσαμε το τρόπαιο το 2008. Φιλοδοξούμε να κάνουμε το τρεμπλ κάτι που κανείς δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα. Ο καθένας θέλει να κερδίσει την Ισπανία. Είναι περίεργο που αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα την Ιταλία, μια ομάδα που μας δυσκολεύει στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το 2008 τους είχαμε κερδίσει, όμως τους είχαμε νικήσει και σε ένα φιλικό που έγινε στο Μπάρι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Νότιο Αφρική".

Keywords
Τυχαία Θέματα