Θέλει Ολυμπιακό ο Γιαταμπαρέ

17:43 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Οι εξελίξεις για τον Ολυμπιακό τρέχουν ακόμα και τον δεκαπενταύγουστο. Όπερ σημαίνει πως οι Πειραιώτες εξακολουθούν να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να ολοκληρώσουν τις προσθήκες που θέλουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Μπαστιά από εκεί που ζητούσε για τον Γιαταμπαρέ 2 εκατ. ευρώ έχει πέσει στο 1,8 με 1,7 με τους ερυθρόλευκους να

μην ανεβαίνουν πάνω από το 1,4. Όσο για τον Γιαταμπαρέ; Εδώ και αρκετές ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία πιέζει για τα καλά για να ολοκληρωθεί το deal.

Μάλιστα είναι αισιόδοξος πως πολύ σύντομα θα γίνει κάτοικος Πειραιά. Την ίδια στιγμή καλά κρατούν και οι διαπραγματεύσεις για τον Γκαετάν Μπονγκ και με την Βαλενσιέν να έχει μειώσει τις αξιώσεις αλλά όχι στο ποσό που προσφέρουν οι πρωταθλητές.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο Σισοκό αν και έσπασε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν αρνείται την προοπτική του Ολυμπιακού για προσωπικούς του λόγους πάντα βάση των όσων ισχυρίζονται στην Γαλλία. Ένας πιθανός προορισμός του παίκτη είναι η Κάρντιφ.

Οι Γάλλοι πάντως δεν ξεχνούν τον Ολυμπιακό βάζοντάς τον ακόμα στο... παιχνίδι μαζί με Ίντερ, Έβερτον, ΚΠΡ και Μπεσίκτας...

Keywords
Τυχαία Θέματα