Θέλει να μείνει ο Ρούνεϊ

23:07 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η «Daily Star» τονίζει πως ο Άγγλος επιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο, για χάρη του... Ζοσέ Μουρίνιο.
Η συνάντηση του Γουέιν Ρούνεϊ με τον Ντέιβιντ Μόγιες, που ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον του διεθνή επιθετικού στο «Ολντ Τράφορντ» θα πραγματοποιηθεί με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, που θα σημάνουν και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Αυτή τη στιγμή, πάντως, είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Ο Ρούνεϊ εμφανίζεται τη μια να σκέφτεται τρόπους ώστε ν' αντιστρέψει το εις

βάρος του κλίμα όσον αφορά την αντιμετώπιση των οπαδών προς το πρόσωπό του μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Από την άλλη, εμφανίζεται κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Μόγιες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
Γίνεται εύκολα κατανοητό, έτσι, πως το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος, θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» του φετινού καλοκαιριού. Ειδικά από τη στιγμή που «παραμονεύει» και η Ρεάλ Μαδρίτης, ούσα έτοιμη να προσφέρει 30 εκατ. λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να καλύψει απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα